Herbes Digestives - La Bona Salut - 60 grams

169243

Nou

Barreja de plantes tradicionalment utilitzades per mantenir les digestions lleugeres a base de Camamilla, Boldo, menta, Dent de Lleó, Orenga i Regalèssia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,90€

48,33 € / Kg

Més informació

Herbes Digestives

Barreja de plantes a base de Camamilla, Boldo, Menta, Dent de Lleó, Orenga i Regalès amb propietats beneficioses per a les digestions.

Què és Herbes Digestives?

La barreja d'herbes digestives es prenen en infusió i està composta a base de camamilla, boldo, menta, dent de lleó, orenga i regalèssia. Totes les herbes són d´alta qualitat, seleccionades a mà per aconseguir la millor qualitat possible.

Tenen una aroma fresca i intensa i la seva combinació única té un efecte que ajuda a alleujar diferents símptomes. A més de la qualitat que tenen, destaca per les propietats beneficioses per a les digestions.

Aquesta barreja de plantes ha estat utilitzada tradicionalment per mantenir les digestions lleugeres després dels àpats. Per aquesta raó, la infusió de plantes digestives és perfecta per ajudar i alleujar els efectes digestius de forma natural.

Ingredients:

Camamilla, Boldo, Menta, Dent de Lleó, Orenga i Regalèssia.

Com es pren Herbes Digestives?

La dosi és una cullerada de tassa d'infusió.

Utilitzarem aigua calenta (aproximadament 95º) i infusionem durant uns 2 o 3 minuts segons el gust.

És ideal endolcir-les amb Mel de Mil Flores o de Romero.

Comprar Herbes Digestives

Pots comprar herbes digestives d'alta qualitat i al millor preu al nostre herbolari online. Disposem de complements alimentaris amb extractes de plantes amb efectes beneficiosos per a les digestions.

Presentació:

En aquesta ocasió les presentem en envàs de 60 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 23/07/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda