Preu reduït! Circuven Plus - Marnys - 20 ampolles

Fabricante:

Marnys Marnys

Circuven Plus - Marnys - 20 ampolles

168347

Nou

Fórmula sinèrgica en vials que conté Nabiu blau molt útil per a la circulació venosa, Taronja Amarga, Taurina i vitamines.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,50€

IVA inclòs

25,90€ IVA inclòs

-24%

0,98 € / ud

Més informació

Circuven Plus

Cames més lleugeres

Què és el Circuven Plus?

El treball sedentari, la manca d'exercici, l'excés de pes i professions que obliguen a estades perllongades de peu, són causes que generen molèsties ocasionades per convulsions de sang a la cames. Aquestes convulsions poden ser degudes a que els vasos sanguinis han perdut la seva elasticitat a conseqüència de tensions duradores i això dificulta encara més el reg sanguini de el cor.

L'exercici diari, caminar de puntetes i dormir amb les cames aixecades, poden ajudar a millorar la situació, però aquests remeis no són suficients per si sols.

CIRCUVEN PLUS és un nou complement alimentari acuradament elaborat a base de matèries primeres que la natura ens ofereix per a la cura de la circulació. Els seus principals principis actius es resumeixen en concentrat de nabiu i de taronja, betacarotè i una sèrie de vitamines, minerals i aminoàcids essencials que, com innombrables estudis científics indiquen, contribueixen a millorar la circulació sanguínia.

Ingredients:

Aigua desionitzada, fructosa, concentrat en pols de taronja amarga (Citrus aurantium), concentrat en pols de nabiu (Vaccinium myrtillus) *, vitamina C, taurina, L-arginina, niacina, bioflavonoides cítrics (concentrat en pols de Citrus sinensis), òxid de zinc, vitamina e, β-carotè, riboflavina, tiamina, clorur de crom (III), selenita sòdic, corrector de l'acidesa (àcid cítric), conservador (sorbat potàssic) i aroma de fruites de bosc.

Com es pren el Circuven Plus?

Prendre 1 vial, 1-2 vegades a el dia amb les principals menjars, diluït en un got de suc. Agitar bé abans d'utilitzar.

Presentació:

Envàs de 20 vials.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda