Preu reduït! Ginkgo Biloba i Vitamina C - Herbora - 30 comprimits

Fabricante:

Herbora Herbora

Ginkgo Biloba i Vitamina C - Herbora - 30 comprimits

221602

Nou

Eficaç per tractar varius, hemorroides, cefalees, coàguls. A causa del seu efecte regulador sobre la dilatació i contracció de la circulació venosa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,71€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-15%

0,42 € / ud

Més informació

Ginkgo Biloba i Vitamina C

Complement alimentari a base de Ginkgo biloba i vitamina en presentació de 30 comprimits de 1.000 mg

Què és Ginkgo Biloba i Vitamina C?

És un compost en forma de comprimits, que ajuda amb l' activitat vasodilatadora arterial, augmentant així (cames) com a central (cerebral).

Ajuda a millorar els símptomes per problemes circulatoris.

Activitat neuroproctectora i de prevenció de problemes neurològics , com el deteriorament cognitiu>per dèficit de reg cerebral.

Posseeix activitat antioxidant .

Ingredients:

Ginko Biloba: arbre mil·lenari originari de la Xina. Conté substàncies com els ginkgòlids que eviten l'activació de les plaquetes i amb ella la coagulació sanguínia, molt útil en persones amb tendència a patir coàguls que poden desembocar en una obstrucció de les artèries. Ajuda a millorar els símptomes per problemes circulatoris, té activitat neuroprotectora i preveu el deteriorament cognitiu per dèficit de reg cerebral.

VITAMINA C: ajuda per neutralitzar i eliminar radicals lliures de lorganisme. Ajuda a enfortir les cèl·lules dels vasos sanguinis, protegint així les parets i evitant el risc de problemes vasculars. El cos no produeix vitamina C per això és molt important obtenir-la a través de la dieta o de

Ingredients actius per 1 comprimit:

Ginkgo fulles (Ginkgo biloba) estandarditzat al 24% en flavoglucòsids i 6% en terpenolactones 300 mg
Vitamina C 200 mg (250% VRN)

Com es pren Ginkgo Biloba i Vitamina C?

Se suggereix prendre 1 comprimit al dia , durant el migdia (0-1-0), o bé 30 minuts abans del menjar principal o 2 hores després del dinar.
També cal acompanyar amb un got gran d'aigua

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda