Preu reduït! Veno Plus - Neo - 30 càpsules

Fabricante:

Neo Neo

Veno Plus - Neo - 30 càpsules

203469

Nou

Per millorar el retorn venós, en cas de cames cansades i hemorroides.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,79€

IVA inclòs

15,05€ IVA inclòs

-15%

0,43 € / ud

Més informació

Veno Plus

Veno + Neo® conté Castanyer d'Índies, Galzeran i Hamamelis, tradicionalment utilitzades per millorar el retorn venós, en cas de cames cansades i hemorroides.

Els trastorns venosos es caracteritzen per una resposta ineficient al flux sanguini, principalment en els membres inferiors. Afecten gran part de la població i la simptomatologia s'agreuja amb un estil de vida sedentari, una alimentació poc variada o per un clima calorós. Veno + Neo® conté Castanyer d'Índies, Galzeran i Hamamelis, tradicionalment utilitzades per afavorir un correcte flux sanguini de retorn venós, especialment en casos de cames cansades i hemorroides.

Ingredients per càpsula: Extracte sec de llavor de Castanyer d'Índies (Aesculus hippocastanum L.) estandarditzat al 18% en aescina 200 mg, diluent (cel·lulosa), Extracte sec de rizoma de Galzeran (Ruscus aculeatus L.) estandarditzat al 10% en ruscogeninas 75 mg, Extracte sec de fulles d'Hamamelis (Hamamelis virginiana L.) estandarditzat al 10% en tanins 50 mg, transportador (goma laca), edulcorant (xilitol), embolcall (gelatina).

Utilització: Es recomana prendre 1 càpsula de Veno + Neo® al dia, amb un got d'aigua.

Presentació: Envàs de 30 càpsules de 598 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda