Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Redinat Redinat

Arvenim Plus - Redinat - 80 comprimits

190214

Nou

Sinergia efectiva del Castanyer d'Índies amb l'Espí Blanc, Bioflavonoides i vitamina C per millorar la circulació venosa i arterial. Presentat en envàs de 80 comprimits.

Més detalls

10,35€

IVA inclòs
0,13 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Arvenim Plus Redinat

Complement alimentari que ajuda a millorar la circulació de les cames.

Què és l'Arvenim Plus Redinat?

És un complement alimentari amb una sinergia efectiva del Castanyer d'Índies amb l'Espí Blanc, Bioflavonoides i Vitamina C per millorar la circulació venosa i arterial.

El Castanyer d'Índies (A. hippocastanum) és un arbre; natural del nord de l'Índia, d'aquí en pren el nom; que arriba assolir de 15 a 20 m d'alçada. Aquesta planta està considerada com un dels millors remeis naturals per millorar la circulació, de manera general.

Aquesta virtut es deu al seu alt contingut en: saponines com: aescina, flavonoides com: quercetina i rutina, cumarines com: aesculina, a més de vitamina C, entre d'altres. Aquesta combinació de principis actius té la capacitat d'evitar la formació d'edemes, augmentar la resistència dels vasos sanguinis; alhora que presenta propietats antiinflamatòries i astringents.

El Castanyer d'Índies pot endarrerir o prevenir la formació de varius ja que s'ha comprovat que ajuda a alleujar les cames cansades i pesades; ja sigui perquè el pacient ha estat molt de temps dret, per mala circulació, per la calor o sobreesforços.

L'Espí blanc és una planta amb diversos beneficis, vinculats amb la salut del cor i del sistema cardiovascular ja que mostra un efecte sedant sobre el sistema nerviós central, millora considerablement la funció cardíaca alhora que disminueix l'excitabilitat del cor en situacions d'estrès . Ajuda a combatre arítmies lleugeres i en casos d'insuficiència cardíaca en millora l'estat. També ha mostrat un efecte hipotensiu moderat però perllongat en el temps.

Les llavors de Pomelo (C. paradisii) conté una gran quantitat de Bioflavonoides i de Vitamina C, la qual cosa assegura una millor circulació venosa i arterial; a més del gran efecte antioxidant i antiinflamatori que aquestes evidencien.

La vitamina C és un conegut antioxidant que juntament amb els Bioflavonoides permeten conservar la paret de les artèries i de les venes en bon estat i enfortir-les alhora que ajuda a millorar la circulació venosa, prevé la formació de coàguls i la ruptura de capil·lars sanguinis . També repara els teixits musculars, la pell, entre d'altres.

Ingredients:

Castanyer d'Índies ( A. hippocastanum ), és 20 % d'escina, Espino blanc ( C. oxyacantha ), és 2 % vitexina, Llavor de Pomelo ( C. paradisii ), és 45 % flavonoides, Àcid L-ascòrbic (Vitamina C) . Excipients csp: Cel·lulosa microcristal·lina (agent de càrrega), Fosfat càlcic (agent de càrrega), Estearat de magnesi (agent antiaglomerant).

Composició (400 mg):

Castanyer d'Índies ( A. hippocastanum ), és 20% d'escina

85 mg

Espí blanc ( C. oxyacantha ), és 2% vitexina

75 mg

Llavor de Pomelo ( C. paradisii ), és

20 mg

Com es pren l'Arvenim Plus Redinat?

Es recomana prendre 2-3 comprimits al dia abans dels àpats principals amb un got daigua. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 80 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda