Preu reduït! Venox - Drasanvi - 45 càpsules

Fabricante:

Drasanvi Drasanvi

Venox - Drasanvi - 45 càpsules

156524

Nou

Potencia el teu benestar amb Venox® càpsules, un complement alimentari enriquit amb Fruits Rojos, plantes tradicionals i vitamines A, C i E. Envàs de 45 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,24€

IVA inclòs

17,52€ IVA inclòs

-13%

0,34 € / ud

Més informació

Venox Drasanvi

Afegeix el poder de la natura al teu dia a dia amb Venox®

Què és Venox Drasanvi?

Descobreix Venox® càpsules, el complement alimentari perfecte per potenciar el teu benestar. Amb una fórmula única que combina el millor dels Fruits Rojos (Vid Roja, Nabius i Grosseller negre) i plantes tradicionals com Hammamelis, Castanyer d'Índies i Ruscus. Enriquit amb vitamines A, C i E, Venox® és el teu aliat ideal per a un estil de vida saludable.

Ingredients:

Agent de recobriment(Hidroxipropilmetilcel·lulosa), Agent de càrrega(Cel·lulosa microcristal·lina), Extracte sec Pepita Uva(Llavor) (Vitis viniffera var. tinctòria, Polifenols 95%)40 mg, Extracte sec Castanyer de Índies(Llavor),Aesculus Aescina 10%)40 mg, Extracte sec de Rucus(Arrel) (Ruscus aculeatus L., Ruscogenosids 20%)40 mg, Extracte sec Hammamelis(Full) (Hamamelis virginiana L., Tanins 15%)40 mg, Extracte sec Groseller negre (Full) (Ribes nigrum L., Rutina 1%)40 mg, Extracte sec Nabiu(Baies) (Vaccinium myrtillus L., Antocianidines 1%)30 mg, Vitamina E(Acetat de Tocoferol)24 mg, Vitamina C(Àcid Ascòrbic) )17,5 mg, Agent de càrrega(Estearat de magnesi), Sulfat de Manganès(Manganès 36,4%)5,5 mg, Antiaglomerant(Diòxid de silici), Extracte sec Ginkgo Biloba(Full) (Ginkgo biloba L., Flavonoides 3%)2,5 mg, Vitamina A(Acetat de Retinol)0,25 mg

Com es pren Venox Drasanvi?

Prendre de 1 a 2 càpsules al dia acompanyades daigua o suc.

Presentació:

Envàs de 45 càpsules de 472 mg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand


Drasanvi és la teva marca de complements dietètics, alimentació bio i cosmètica ecològica.


Per tant, podràs comprar productes naturals de salut, bellesa i benestar gràcies a aquesta marca a la Bona Salut.


Drasanvi, Alimentació Bio, Cosmètica Eco i Complements Alimentosos


Drasanvi és una marca líder en el sector del desenvolupament, distribució i comercialització de suplements alimentosos i esportius. Igual que, en cosmética ecològica i aliments ecològics.



Quant als seus productes, concretament destaca pel seu col·lagen marí Collmar, el qual és número 1 en el mercat actualment.



En relació amb el seu compromís amb el salut i benestar de les persones, Drasanvi investiga i desenvolupa diàriament, nous productes que poden ajudar a cuidar a les persones per dins i per fora.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda