Preu reduït! Chlorella Bio - Iswari - 140 comprimits

Fabricante:

Iswari Iswari

Chlorella Bio - Iswari - 140 comprimits

215365

Nou

Alga verda unicel·lular beneficiosa i absorbible en forma de comprimits que enforteix el sistema immunològic i recolza la funció normal de la vesícula biliar, el fetge i els ronyons.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,84€

IVA inclòs

9,31€ IVA inclòs

-5%

0,06 € / ud

Més informació

Chlorella Bio Iswari

Nutrició verda a cada comprimit, per a la fortalesa interior.

Què és la Chlorella Bio Iswari?

Chlorella Bio Iswari és una opció nutricional única i potent per a l'enfortiment del sistema immunològic i el suport a les funcions normals de la vesícula biliar, el fetge i els ronyons.

Originària de les aigües dolces, aquesta alga verda unicel·lular ha subsistit durant milers d'anys gràcies als nutrients beneficiosos i la resiliència de la seva espècie. En aquest producte, la clorel·la es presenta en una forma especialment absorbible, amb la paret cel·lular trencada, un procés que facilita l'alliberament dels seus nutrients a l'organisme.

Els comprimits de Chlorella Bio Iswari estan creats per facilitar-ne la ingesta, preservant tots els beneficis d'aquesta alga antiga . Un enfocament pràctic i eficient per incloure els avantatges de l'alga clorella a la rutina diària de salut i benestar.

Ingredients:

Cada 4 comprimits proporcionen:

Clorel·la (Clorella pyrenoïdosa)* 2000 mg.

(*) Ingredient orgànic.

Al·lèrgens:

Sense gluten. Conté sulfits naturalment presents. Pot contenir traces de fruits de closca, grans de sèsam, cacauets i mostassa.

Com es pren la Chlorella Bio Iswari?

Es recomana prendre 4 comprimits al dia.

Presentació:

Envàs de 140 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


La marca Iswari va néixer el 2010 i es va transformar ràpidament en líder al mercat en el sector dels superaliments.


Iswari busca poder oferir als el món sencer les seves superaliments per canviar el seu estil de vida


La marca Iswari ofereix una vasta gamma de productes coneguts com superaliments, aliments d'alt contingut en micronutrients (vitamines liposolubles, sals minerals i oligoelements) amb elevats beneficis per a la salut. En total són 51 productes distribuïts en 6 categories principals: Esmorzars, desintoxicants, Proteïnes, Macaccinos, Superaliments Purs, Toppings i Snacks. Iswari significa deessa en la llengua antiga de sànscrit i és aquesta deessa que guia la marca i els seus principis: Salut, Sabor i Saviesa. Són aquests els valors en què es basen totes les activitats d'Iswari, una marca en perfecta comunió amb la natura que és el seu principal "proveïdora".


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda