Preu reduït! Glucosa Factors - multinutriente - Solgar - 60 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Glucosa Factors - multinutriente - Solgar - 60 comprimits

174858

Nou

Gamma d'alta qualitat de complements alimentaris multinutriente avançat i complement herbari

Més detalls

41,91€

IVA inclòs

46,57€ IVA inclòs

-10%

0,70 € / ud

Més informació

Gold Specifics Glucose Factors - 60 Comprimits

Gamma d'alta qualitat de complements alimentaris multinutriente avançat i complement herbari

Què és Glucose Factors?

Glucose Factors conté un ampli ventall de vitamines i nutrients. Aquest producte conté: inulina en pols, magnesi, extracte estandarditzat de Mormodica charantia, àcid alfa-lipoic, extracte polvoritzat de fenigrec (fenigrec), extracte polvoritzat de te verd (Camellia sinensis), citrat de zinc, B3, B6 i picolinat de crom.

El magnesi és un mineral que participa en diverses funcions. Ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, contribueix al metabolisme energètic normal i contribueix a la funció muscular.

La vitamina B3, niacina, és una de les 8 vitamines del grup B que té un paper important en el metabolisme energètic i redueix el cansament i la fatiga.

La vitamina B6 té un paper important en diferents funcions biològiques, des del metabolisme de les proteïnes i del glucogen fins afavorir la funció psicològica i el sistema immunitari.

El zinc és un nutrient per a moltes funcions de l'organisme. Afavoreix una pell, cabell i ungles saludables, ajuda a mantenir la visió i realitza una activitat antioxidant, protegint del dany oxidatiu i enfortint el sistema immunitari.

El crom és un oligoelement que es troba de forma natural en el llevat de cervesa, les carns, les patates i els cereals integrals.

La inulina és una planta soluble, rica en fibra.

La Momordica charantia és una planta tropical que es cultiva a Àsia, Àfrica i el Carib, també coneguda com meló amarg. El seu fruit és comestible i s'ha utilitzat com a aliment i també com a medicament a l'Amazònia.

L'àcid alfa-lipoico és un àcid gras que es troba de forma natural en l'organisme. És soluble en teixits aquosos i grassos.

El fenigrec és una planta que es troba a la Mediterrània i Orient Mitjà. Les seves llavors s'usen habitualment en la cuina índia.

El te verd s'ha consumit a Àsia, especialment a la Xina, durant milers d'anys. El te verd, el negre procedeixen de la planta Camellia sinensis.

Ingredients:

Inulina en pols, Magnesi (òxid), Extracte estandarditzat de fruit polvoritzat de Mormodica charantia, Àcid alfa lipoic, Extracte de llavor polvoritzat de fenigrec (4: 1) (fenigrec), Extracte de fulla en pols de te verd (Camellia sinensis), Zinc (citrat), Niacina (B3, nicotinamida), Vitamina B6 (piridoxina clorhidrat), Crom (com picolinat). Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, maltodextrina, carbonat magnèsic; Agent de recobriment: hidroxipropilmetilcelulosa, glicerina vegetal (d'oli de llavor de palma i oli de coco); Goma de cel·lulosa; Antiaglomerants: àcid esteàric vegetal, diòxid de silici, estearat de magnesi vegetal; Antioxidant (barreja en pols de betacarotè i àcid L- ascòrbic).

Ingredient Quantitat
Magnesi200mg
Vitamina B65 mg
Zinc5 mg

Com es pren Glucose Factors?

Com a complement alimentari prendre 2 comprimits al dia.

Presentació:

Envàs amb 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda