Fabricante:

NutriSport NutriSport

Mineral Caps - Magnesi, Sodi, Potasi - Nutrisport - 106 càpsules

156495

Nou

Electrolyte Balanç. Complement alimentari a base de minerals. Sodi, magnesi i potassi. Per a tots els esports. Envàs de 106 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,50€

IVA inclòs
0,18 € / ud

Més informació

Mineral Caps

Complement alimentari a base d'electròlits

Què és el Mineral Caps?

Les necessitats d' electròlits en els esports de llarga distància que exigeixen sudoració són molt elevades, ja que associada a aquesta pèrdua de líquids tenim també una pèrdua de minerals com el Sodi , el Magnesi i el Potassi .

Per compensar aquestes pèrdues els esportistes fan servir begudes isotòniques que ajudarien a reposar part d'aquests electròlits, però no sempre és possible ingerir tota la quantitat de líquid que requereix compensar el desequilibri. Aquest desequilibri és el principal responsable de possibles problemes musculars com les rampes, les contractures o altres lesions.

Per evitar aquesta possible deficiència de minerals NutriSport ha desenvolupat Mineral Caps, producte que permet obtenir una proporció d'electròlits equivalent a 500 ml de beguda isotònica en 2 càpsules.

A diferència d'altres productes similars, Mineral Caps aporta un perfil electrolític molt més complet i amb una dosi més gran de Magnesi, cosa que ajudaria a minimitzar el risc de rampes durant l'exercici.

Mineral Caps no és sota cap concepte un substitut de la imprescindible beguda isotònica, sinó que complementa les necessitats d'electròlits de l'esportista.

No obstant això, en aquells esportistes que practiquen exercici aeròbic amb la finalitat de cremar calories i no volen incorporar al bidó una beguda amb electròlits que contingui calories (hidrats de carboni), Mineral Caps pot ser una gran alternativa que els permeti recuperar els electròlits perduts sense necessitat aquesta ingesta calòrica no desitjada (en aquest cas seria imprescindible mantenir una bona hidratació amb aigua durant tot l'exercici).

Ingredients:

Minerals (Clorur Sòdic, Citrat de Magnesi, Carbonat de Magnesi, Clorur Potàssic) Agent de Càrrega (Midó).

Composició (2 càpsules):

Sodi (Na+)

175 mg

Potassi (K+)

115 mg

Magnesi (Mg2+)

88 mg 24%*

*VRN: Valor de Referència de Nutrients

Com es pren el Mineral Caps?

Durant lexercici: fer preses de 2 càpsules seguides daigua cada 90min. En cas de no complementar amb beguda isotònica s'haurien de fer les preses cada 60 minuts.

Abans de lexercici: realitzar entre una i dues preses els 3 dies previs a una activitat física de llarga distància.

Presentació:

Envàs de 106 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda