Preu reduït! Omnium - Multinutrient - Solgar - 30 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Omnium - Multinutrient - Solgar - 30 comprimits

175768

Nou

Un dels complexos multivitamínics més complets del mercat. Fórmula avançada de fitonutrients rica en vitamines i minerals

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

26,38€

IVA inclòs

29,31€ IVA inclòs

-10%

0,88 € / ud

Més informació

Omnium (ric en fitonutrients) - 30 Comprimits

Un dels complexos multivitamínics més complets del mercat. Fórmula avançada de fitonutrients rica en vitamines i minerals

Què és Omnium (ric en fitonutrients) - 30 Comprimits?

És un multinutrient que a més de vitamines i minerals és ric en fitonutrients com: Extracte polvoritzat de bròquil, extracte estandarditzat de cúrcuma, extracte de germen de soja en pols, polifenols (te verd, llavor de raïm i escorça de pi), flavonoides cítrics àcid alfa lipoic, CoQ10, fosfatidilserina, quecitina, NAC, extracte polvoritzat de D-limonè.

Conté 47 vitamines, minerals, antioxidants i fitonutrients.

Conté una barreja de fitonutrients i ingredients a base de plantes i antioxidants.

Ingredients:

Agents de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, maltodextrina, manitol; Vitamina C (Ester-C®, L-ascorbat de calci); Calci (bisglicinat, ascorbat); Magnesi (bisglicinat, òxid); Turó (bitartrat); Antiaglomerants: àcid esteàric vegetal, estearat de magnesi vegetal, diòxid de silici; Àcid pantotènic (pantotenat de D-calci); Goma de cel·lulosa reticulada; Vitamina E (succinat d'àcid d-alfa tocoferil); Inositol; Betacarotè de font natural; Niacina (vitamina B3, com a niacinamida); Extracte d'arrel de cúrcuma (Curcuma longa) estandarditzat; Barreja de fosfatidil (fosfatidilserina, fosfatidilcolina); Brocoli en pols; Extracte en pols de germen de soja (aportant 2% d'isoflavones); Ferro (bisglicinat); Tiamina (vitamina B1, mononitrat de tiamina); Zinc (bisglicinat); Riboflavina.

Com es pren Omnium (ric en fitonutrients) - 180 Comprimits?

Per a adults, prendre dos (2) comprimits al dia, preferentment amb els àpats. Empassa els comprimits amb ajuda d'aigua o una altra beguda.

Presentació:

Envàs amb 30 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda