Preu reduït! Trazamin Clordetox - Marnys - 20 vials

Fabricante:

Marnys Marnys

Trazamin Clordetox - Marnys - 20 vials

190678

Nou

Concentrat d'aigua de mar. Envàs 125 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,54€

IVA inclòs

22,75€ IVA inclòs

-22%

0,88 € / ud

Més informació

Trazamin Clordetox

Micro algues. Un plus per a l'organisme

Què és Trazamin Clordetox?

És una formulació que combina l'alga Clorela, Clorofil·la (procedent de l'Alfalfa i Ortiga), Bròquil, Gingebre, Ferro i Zinc, que proporcionen un plus per a la oxigenació i efecte antioxidant.

La seva exclusiva associació d'ingredients aporta les següents propietats:

  • L'alga verda Chorella vulgaris contribueix a la detoxificació de l'organisme i a el manteniment de la funció intestinal.
  • La Clorela és sotmesa a un procediment mecànic durant el seu processat garantint la ruptura de la paret cel·lular, i l'obtenció dels principis actius de l'alga. Així mateix, la Clorela està valorada amb un contingut mínim de 50% de proteïna i 2% de clorofil·la.
  • La Clorofil·la està valorada en un contingut mínim entre 2-2,4% clorofil·la, i contribueix a la producció normal d'hemoglobina.
  • Els minerals Ferro i Zinc contribueixen a l'normal metabolisme energètic i a el normal metabolisme de carbohidrats, àcids grassos i macronutrients, respectivament. El Hierro contribueix a la normal formació de glòbuls vermells i hemoglobina i, transport d'oxigen, mentre que el Zinc contribueix a el metabolisme àcid-base ia la protecció cel·lular de el dany oxidatiu.
  • El Gingebre (Zingiber officinale) és molt conegut pel seu valor nutracèutic, que es pot atribuir a una varietat de compostos fenòlics bioactius, inclosos els gingerols, el zingibereno i els shogaoles. El Gingebre contribueix a el funcionament normal de el sistema cardiovascular. El Gingebre està valorat en un contingut mínim 5% gingerols i shogaol.
  • El Bròquil (Brassica oleracea) considerat la joia de la botànica agrícola, és una extraordinària font de glucòsids (glucosinolats i isotiocianatos), vitamines (A, C, EK), polifenols i minerals (especialment Seleni). El bròquil té una ràtio de 10: 1, és a dir, 30 mg de concentrat equival a 300 mg de Bròquil.

És ideal per a aquelles persones que tinguin una alimentació desordenada, que estiguin exposades a agents tòxics, o persones amb desequilibris d'àcid-base en general.

Ingredients:

Aigua purificada, glicerina vegetal, concentrat en pols de clorofil·la natural (Medicago sativa, Urtica dioca), concentrat en pols de clorela (Chlorella vulgaris), concentrat en pols de bròquil (Brassica oleracea), gluconat de ferro, concentrat en pols de l'rizoma de l' gingebre (Zingiber officinale), gluconat de zinc, maltodextrina i aroma. • Zinc contribueix a la protecció de les cèl·lules durant el procés oxidatiu.

Com es pren Trazamin Clordetox?

1 vial a el dia.

Presentació:

Vials 20 X 10 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda