Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Trazamin - Marnys - 125 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Trazamin - Marnys - 125 ml

162925

Nou

Concentrat d'aigua de mar. Envàs 125 ml.

Més detalls

16,95€

IVA inclòs

17,80€ IVA inclòs

-4%

13,56 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Trazamin

Afavoreix la normal funció de cor

Què és Trazamin?

És un concentrat de minerals i elements en forma iònica, procedent de concentrat d'aigua de mar, tenint com a principals electròlits a l'Magnesi, Sodi i Iode, minerals que intervenen en els processos electrolítics.

El contingut mineral aporta els següents minerals i propietats:

  • El Magnesi és el vuitè element més abundant en l'escorça terrestre, sempre associat a altres minerals formant sals iòniques. El Magnesi pot trobar-se en major concentració en els següents aliments: les hortalisses de fulla, així com els cereals i la fruita seca. De l'Magnesi de el cos, entre el 30 i el 40% es troba en els músculs i els teixits tous, l'1% es troba en el líquid circulant i la resta en l'esquelet, on representa fins a l'1%. El Magnesi participa en el metabolisme de l'energia, la producció de proteïnes, l'activitat elèctrica dels teixits nerviosos, entre d'altres.
  • El Iode està present en l'aigua de mar, a les roques ígnies i en alguns sòls. Hi ha alts nivells de iode en els peixos marins, el marisc i la sal marina. Els nivells en els cereals i els grans varien segons el contingut de iode de terra. El Iode de la dieta s'absorbeix a través del tracte gastrointestinal en forma d'ió Iodur. El Iode participa en la producció d'hormones tiroïdals.
  • El Sodi és un nutrient essencial per al funcionament normal de el cos, ja que participa en la conducció nerviosa, la contracció muscular, en l'equilibri osmòtic de el cos i l'absorció d'altres nutrients. Es presenta a la natura sempre com una sal iònica associada a el clor. El clorur de sodi es produeix de forma natural com halita, coneguda com a sal de roca. Les principals fonts d'ingesta de sodi (excloent la sal de taula) en la dieta són els cereals i els seus productes (especialment el pa), la carn i els productes carnis.

La composició fa d'elecció per a aquelles persones que vulguin aportar electròlits corporals a causa de la pràctica esportiva o pel seu estil de vida, i per a aquelles que vulguin complementar la seva aportació energètica i electrolític diari.

Ingredients:

Concentrat d'aigua de mar.

Com es pren Trazamin?

2,5 ml una o dues vegades a el dia, barrejat amb qualsevol suc o menjar per emmascarar el gust de l'concentrat mineral, o prendre directament seguit d'un got de suc o aigua.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda