Preu reduït! aigua Micelar - Herbora - 500 ml

Fabricante:

Herbora Herbora

aigua Micelar - Herbora - 500 ml

213023

Nou

Aigua micel·lar que s'usa com desmaquillant i més neteja la pell i la hidrata. Presentat en envàs de 500 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

18,28€

IVA inclòs

21,50€ IVA inclòs

-15%

3,66 € / 100 ml

Més informació

aigua Micelar

Neta, hidrata i desmaquilla.

Què és l'Aigua Micelar?

Aguia micel·lar que neteja, hidrata i desmaquilla amb acció 3 en 1.

Ideal per a pells sensibles i reactives.

A base d'extractes vegetals i components idonis en forma d'aigua micel·lar.

Sense parabens i sense sabó.

No requereix aclarit.

Components actius:

  • Aloe vera: És un tipus de cactus molt ric en polisacàrids, vitamines, aminoàcids i enzims. Neta, refresca i hidrata la pell. Regula la secreció sebàcia i redueix les picors de la pell.
  • Àcid hialurònic vegetal: Component que està present en el ciment extracel·lular de la pell. El seu paper és estabilitzar l'estructura de la pell i protegir-la. La principal propietat d'aquest actiu és la seva capacitat de retenir les molècules d'aigua donant una pell més hidratada, més suau, amb més elasticitat i aportant una major fermesa als teixits.
  • Civada sativa: Planta herbàcia rica en proteïnes d'alt valor biològic. A nivell cosmètic, és una planta amb substàncies actives sobre la pell que neutralitzen les direccions al·lèrgiques. Millora la barrera epidèrmica, redueix les pèrdues d'aigua i manté la hidratació cutània.
  • Gingebre: Planta herbàcia perenne amb rizomes característics. Conté compostos antioxidants, que protegeixen contra l'envelliment i ajuda a la pell a estar en estat òptim, proporcionant un efecte detoxificant i calmant.
  • Hamamelis: Arbust originari de Canadà i Estats Units. Amb ingredients com els tanins, flavonoides i saponines que li confereixen les seves propietats netejadores, astringents i calmants.
  • Glicerina vegetal: També coneguda com glicerol. S'extreu d'alguns olis vegetals, com el de coco, mitjançant un procés d'hidròlisi. És una substància amb propietats emol·lients i lubricants. Hidrata la pell intensament i reté la humitat pròpia de la dermis.

Ingredients:

Aloe vera, Àcid hialurònic vegetal, Civada sativa, Gingebre, Hamamelis, Glicerina vegetal.

Com es fa servir l'aigua Micelar?

Producte d'ús extern i diari. S'aconsella aplicar amb ajuda d'un cotó al matí abans d'usar el maquillatge i la nit per treure el maquillatge, realitzant un suau massatge circular per la cara, coll i escot.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda