Fabricante:

Otosan Otosan

Con per a la Higiene de l'Oïda - Otosan - 2 cons

171558

Nou

L'únic amb quatre sistemes de seguretat. Envàs amb 2 cons.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,95€

IVA inclòs
4,98 € / ud

Més informació

Con per a la higiene de l'oïda

L'únic amb quatre sistemes de seguretat.

Què és el Con per a la higiene de l'oïda?

El con Otosan neix a partir de la redescoberta d'un mètode tradicional per a la neteja de les orelles, la termoteràpia auricular, una tècnica delicada amb un antic origen.

Perfeccionat amb els dispositius per a la seguretat i el confort més innovadors, el con Otosan és un sistema natural, pràctic, segur i eficaç que, gràcies als resultats benèfics de la calor i a l'efecte xemeneia, afavoreix l'eliminació de les impureses i l'excés de cerumen de les orelles.

El con Otosan ajuda a prevenir la formació de taps de cerumen i facilita la seva eliminació i, a més, contribueix a reequilibrar la pressió auricular després d'estades en àrees de muntanya, viatges en avió o immersions submarines, per exemple.

Gràcies a la seva acció purificadora, permet solucionar algunes molèsties com brunzits, xiulets, sorolls de fons, hipoacusia conductiva i sensació d'oïdes tapats.

Està indicat per a adults i nens i està especialment recomanat per a aquelles persones que treballen en llocs amb pols, que pateixen de hipersecreció ceruminosa o que utilitzen pròtesis auditives externes.

A més, és útil per eliminar l'excés d'aigua que es pot dipositar en l'oïda després de prendre un bany a la platja oa la piscina.

El con Otosan, avui dia enriquit amb pròpolis, compleix una eficaç funció de protecció de l'oïda, ja que, gràcies a la calor que desprèn, revitalitza la circulació sanguínia local i produeix una sensació de benestar i un saludable relaxament físic general.

És un producte sanitari CE - Llegir les instruccions d'ús amb atenció.

Com es fa servir el con per a la higiene de l'oïda?

  • Introduir la part estreta de l'con en l'aplicador Comfy hast auna profunditat d'un cm. Assegurar-se que no hi hagi un altre aplicador Comfy dins el con.
  • Introduir el con al disc de protecció (amb la part platejada cap amunt) fins a per sota de l'anell protector de la flama. Encendre la part més ampla de el con.
  • Donar suport el cap sobre una taula i introduir el con amb l'aplicador Comfy a l'orella de manera superficial, prestant atenció perquè estigui sempre en posició vertical.
  • Quan la flama hagi consumit el con fins l'anell protector de la flama, extreure'l de l'oïda i apagar-lo en un got d'aigua. Repetir el tractament en l'altre sentit.
  • Abans d'utilitzar el producte llegeixi atentament les advertències i les instruccions d'ús que troba en el paquet.

Presentació:

Envàs amb 2 cons Otosan, disc protector, fullet d'instruccions i 2 dispositius aplicadors Comfy.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda