Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Gel Netejador Facial Ultra Suau amb Probiòtic - Iogurt de Bulgària - 230 ml

Gel Netejador Facial Ultra Suau amb Probiòtic - Iogurt de Bulgària - 230 ml

186413

Nou

Gel suau per a la perfecta i al mateix temps delicada neteja de la cara.

Més detalls

9,50€

IVA inclòs

10,55€ IVA inclòs

-10%

4,13 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Gel Netejador Facial Ultra Suau amb Probiòtic

Sense Parabens. Gel suau per a la perfecta i al mateix temps delicada neteja de la cara. Apte per a tot tipus de pells, fins i tot pells seques, sensibles i marcides. Elimina efectivament les impureses sense destruir la barrera natural hidrolipídica de la pell. La fórmula conté proteïna hidrolitzada de Iogurt i Oli pur de Rosa de Bulgària, amb propietats nutritives i hidratants, així com un notable efecte suavitzant. Aquests ingredients actius neutralitzen l'efecte assecant i irritant dels components tensioactius. El resultat final és una pell perfectament neta, suau i hidratada de la cara, una sensació de frescor i confort.

Utilització: Aplicar sobre la pell humida. Fer massatges durant 2-3 minuts, aclarir amb abundant aigua. No conté sabó i pot ser usat diàriament.

Ingredients INCI: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Betainamide Mea Chloride, Cocamioe Dea, Peg-7 Glyceryl Cocoate, P01yquaternium-44, Peg-4 Distearyl Ether, Distearyl Ether, Dicaprylyl Ether, Hydrolyzed Iogurt Protein, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazoiinone, Rosa Damascena Flower Oil, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.

Presentació: Envàs de 230 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda