Preu reduït! Llet netejadora suau - Weleda - 100 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Llet netejadora suau - Weleda - 100 ml

174698

Nou

Per a pells normals i seques, aquesta suau emulsió neta profundament, eliminant brutícia i maquillatge

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,77€

IVA inclòs

13,95€ IVA inclòs

-8%

12,77 € / 100 ml

Més informació

Llet netejadora suau

Neteja profundament sense ressecar - Pells normals i seques

Per a pells normals i seques, aquesta suau emulsió neta profundament, eliminant brutícia i maquillatge. Amb valuosos olis de sèsam i de jojoba bio, té cura de la pell i la protegeix de l'dessecament. Per completar el seu efecte recomanem utilitzar després la loció tònica vivificant.

Consells d'utilització: Aplicar a la cara, coll i escot matí i nit amb un cotó o les puntes dels dits, evitant la zona del contorn d'ulls. Retirar amb un cotó humit o aigua tèbia. Després, aplicar la loció tònica vivificant per tonificar la pell.

Composició: Aigua, oli de llavors de sèsam, alcohol, oli de jojoba, lecitina hidrolitzada, olis essencials naturals, estearat de glicerina, aigua destil·lada d'hamamelis, extracte d'arrel de íris, xantana.

Ingredients (INCI): Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lysolecithin, Fragrance (Parfum) *, Glyceryl Stearate ES, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Distillate, Iris Germanic a Root Extract, Xanthan Gum, Limonene *, Linalool *, citronel·lol *, Geraniol *, Citral *.
* From natural essential oils

Presentació: Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda