Preu reduït! Netejador Facial de Carbó - Dr.Organic - 200 ml

Fabricante:

Dr. Organic Dr. Organic

Netejador Facial de Carbó - Dr.Organic - 200 ml

208434

Nou

Ajuda a eliminar les impureses com la brutícia i l'oli, el que dóna com a resultat una pell purificada i fresca i una pell clara.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,46€

IVA inclòs

10,95€ IVA inclòs

-22%

4,23 € / 100 ml

Més informació

Netejador Facial de Carbó

Ajuda a eliminar les impureses com la brutícia i l'oli, el que dóna com a resultat una pell purificada i fresca i una pell clara.

Què és la Netejador Facial de Carbó?

El carbó activat és un ingredient natural únic que, en combinació amb una barreja selecta d'olis orgànics, extractes i àcids de fruites, crea un rentat facial de neteja profunda.

Ingredients:

Suc de fulla d'àloe barbadensis, aiguamarina, metil cocoil taurato de sodi, cocamidopropil betaïna, metil oleoil taurato de sodi, glicerina, lauril glucòsid, clorur de sodi, lauroil metil isetionato sòdic, alcohol benzílic, parfum, Dipterocarpus turbinatus (Gurjum Poul, Balsam pegat, Balsam pegat, Balsam pegat, Balsam, pegat, oli de bàlsam, pegat, oli de bàlsam, parchum Balsam, balsam, parchum Balsam, balsam, parchum balsam) oli, disuccinato de etilendiamina trisòdic, pols de carbó vegetal (activat), extracte de fruita cogombre (cogombre), oli de Boswellia carterii (encens), oli de goma Canarium luzonicum (elemí), extracte de fruita Citrus aurantium dulcis (taronja), Cymbopogon martini (Palmarosa) oli, oli de fulla d'Eugenia caryophyllus ( clau), extracte de flor de Chamomilla recutita (Matricaria), extracte de llavor de Citrus paradisi (aranja), extracte de Echinacea purpurea, poliglicerina-10, miristato de poliglicerilo-10, estea estona de poliglicerilo-10, fusta de pal de rosa de Aniba oli, extracte de Bulnesia sarmienti (fusta de Guaiacum), extracte de flor de Cananga Odorata (Ylang ylang), oli d'escorça de Cedrus atlantica (fusta de cedre), Cinnamomum zeylanicum (clau) l oli d'EAF, extracte de fulla / branqueta de Citrus aurantium estimés (taronja amarga), extracte de closca de Citrus nobilis (mandarina), oli de Commiphora Myrrha (mirra), oli de Pelargonium graveolens, extracte de gessamí comú ( gessamí), oli de rosa damascena (flor de rosa otto), Extracte de benzoïna Styrax (Benjuí), àcid cítric, deshidroacetato de sodi, benzoat de sodi, sorbat de potassi, citronelol, eugenol, limonè, benzoat de benzil, linalool.

Com es fa servir el Netejador Facial de Carbó?

Mulli la cara i després massatge suaument una petita quantitat amb moviments circulars, centrant-se en el front, el nas i el mentó.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Dr. Organic és la marca de cosmètica facial, corporal i capil·lar a base d'ingredients vegetals i naturals.


Dr. Organic, cosmètica natural certificada


Dr. Organic elabora productes en crema, olis de tota mena per a la pell i el cuir cabellut. Gels naturals, sabons orgànics i desodorants naturals. En definitiva, cosmètica natural per al cabell, el cos i el rostre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda