Preu reduït! Tree Mon anti acne Roll-on - Arbre de Te - Mon Deconatur - 10 ml

Fabricante:

Mon Deconatur Mon Deconatur

Tree Mon anti acne Roll-on - Arbre de Te - Mon Deconatur - 10 ml

210289

Nou

Un excel·lent netejador de la dermis amb un gran poder desinfectant i calmant sobre la pell. Presentat en roll-on de 10 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,69€

IVA inclòs

9,95€ IVA inclòs

-22%

76,90 € / 100 ml

Més informació

Tree Mon anti acne roll-on

Netejador de la dermis amb un gran poder desinfectant i calmant sobre la pell

Què és el Tree Mon anti acne roll-on?

Roll-on que combat l'acne i l'aparició dels granits amb l'aplicació de l'Tree Mon anti-acne. Un excel·lent netejador de la dermis amb un gran poder desinfectant i calmant sobre la pell.

Beneficia't de les propietats aromaterapéuticas dels olis essencials de Arbre de el te i de Llimona per combatre i millorar l'aparença de l'acne a la cara. Quan aparegui un granet aplica't el Roll-on anti-acne, el s'eliminarà i evitarà la seva reproducció. La seva petita grandària el converteix en un accessori ideal per portar a tot arreu.

Ingredients:

Alcohol Denat, Propanediol, Calendula Officinalis Flower Water *, Aqua (water), Citrus Limon (lemon) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf (tea tree) Oil, Potassium Sorbate, Sodium benzoate, Citric Acid, Linalool, Coumarin, Geraniol, farnesol, citral, Limonene.

* Procedent de l'agricultura ecològica.

Com s'usa el Tree Mon anti acne roll-on?

La neteja facial diària és bàsica per cuidar la pell greix o amb tendència a l'acne. Utilitza el Gel xampú de Arbre de el te com gel netejador facial. Neteja facial pells acneiques entén-te amb aigua tèbia i tonifícala amb Aigua de roses. Un cop per setmana fes-te una exfoliació i aplica't una màscara purificant d'argila verda. Veuràs com en molt poc temps millora notablement l'aspecte de la teva pell.

Presentació:

Envàs bola de 10 ml.

Brand


Des de fa més de 20 anys tenen com a únic objectiu crear els millors cosmètics d'origen natural


Va ser fundada el 1993 van començar a elaborar els seus primers cosmètics després de viatjar a l'Àfrica per descobrir el karité, a l'Índia per trobar el millor Sàndal, a Xile per conèixer la Rosa Mosqueta, etc.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda