Preu reduït! Electrolyte ReCOCOVERY - Marnys - 450 g

Fabricante:

Marnys Marnys

Electrolyte ReCOCOVERY - Marnys - 450 g

211308

Nou

Combina Aigua de Coco i minerals per a una recuperació completa d'electròlits. ¡Rehidrátate i perllonga el rendiment!

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,56€

IVA inclòs

27,40€ IVA inclòs

-21%

4,79 € / 100 g

Més informació

Electrolyte ReCOCOVERY

Dolç sabor sense sucre

Què és Edulcorant Dulze Sense?

Electrolyte ReCOCOvery de MARNYS SPORTS® i la seva exclusiva associació d'Aigua de Coco i sals minerals, afavoreix l'absorció de l'aigua, la hidratació i l'equilibri electrolític, ajudant al nostre rendiment físic.

El contingut en sals i minerals està a el 100% de la dosi diària recomanada.

És ideal per al pre, durant i post-entrenament, té gust coco i pinya natural, no conté gluten i és apte per lacto-vegetarians.

Principals ingredients i Propietats:

  • Els Carbohidrats continguts en la formulació de Electrolyte ReCOCOvery arriben 6,6 g que juntament amb la solució d'electròlits (sals minerals), contribueixen a el manteniment de l'acompliment durant l'exercici de resistència, així com també a incrementar l'absorció d'aigua durant la pràctica de exercici.
  • El Magnesi contribueix a l'equilibri electrolític ia la reducció de la fatiga i el cansament, així com a la normal producció de proteïnes i funció muscular.
  • El Potasi és un mineral clau per a l'equilibri hídric i de pH de el cos. El Potassi contribueix a el normal funcionament de sistema nerviós i de la funció muscular, així com a el manteniment de la pressió sanguínia en nivells normals.
  • El Sodi és un nutrient essencial per al funcionament normal de el cos, ja que participa en la conducció nerviosa, la contracció muscular, en l'equilibri osmòtic de el cos i l'absorció d'altres nutrients.
  • El Clorur és el tercer electròlit més important de el cos, d esprés de l'Sodi i el Potassi (amb els quals forma comunament sals iòniques), representant prop de l'0,15% del nostre pes, i és un important component dels sucs estomacals i pancreàtics , i de el líquid cerebroespinal. El Clorur contribueix a la normal digestió per a la producció d'àcid clorhídric a l'estómac.
  • El Fòsfor contingut en Electrolyte ReCOCOvery és en forma de Fosfat bicàlcic. El seu contingut en Fòsfor contribueix a la funció normal de les membranes cel·lulars, i en Calci contribueix a la normal neurotransmissió.
  • El Calci contribueix a l'normal metabolisme energètic ia la normal funció dels enzims digestius, a més contribueix a la normal funció muscular i de la neurotransmissió, i és necessari per al manteniment normal dels ossos.
  • L'Aigua de Coco ajuda a la contínua hidratació de la persona, encara sense practicar activitat física. L'Aigua de Coco es caracteritza per un contingut ric en electròlits, com ara potassi, sodi, calci, magnesi i fòsfor, a més de carbohidrats, vitamines de el grup B i vitamina C.

Ingredients:

Maltodextrina, clorur de potassi, fosfat dicàlcic, aigua de coco en pols, antiaglomerant (diòxid de silici), clorur de sodi, òxid de magnesi, espessidors (goma xantana), edulcorants (glucòsids d'esteviol i sucralosa) i aromes naturals (coco i pinya).

Sabor Pinya natural

Sense conservants, colorants o sabors artificials.

MINERALS: Per dosi (18 g): % VRN
potassi 2000 mg 100
clorur 2504 mg 323
calci 906 mg 113
fòsfor 700 mg 100
magnesi 375 mg 100
Sodi 472 mg ·

*% VRN (valor de referència de nutrient)

* Aporta a l'almenys el 100% de la valor de referència de nutrient per potassi, magnesi, fòsfor, calci i clorur. També aporta sodi.

VALORS NUTRICIONALS: Per dosi (18 g):
Valor energètic (kJ / kcal) 111/27
Greixos, de les quals 0 g

saturats

0 g
Hidrats de carboni, dels quals 6,6 g

sucres

1,3 g
proteïnes 0 g
sal 1,2 g

Com es pren Electrolyte ReCOCOVERY?

Dissoldre 1 + ½ cassó ras (18 g) en 750 ml d'aigua i prendre durant l'exercici físic i / o just després d'aquest. Com beguda hidratant prendre al llarg del dia, també els dies en què no es realitzi activitat física.

Presentació:

Pot 450 grams.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda