GSN ISO Tonic - GSN Laboratorios - 500 grams

205459

Nou

Beguda isotònica amb gust de Llimona.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,30€

IVA inclòs

Més informació

GSN ISO Tonic

Els 3 aspectes més importants a avaluar en una beguda isotònica són:

  • La osmolaritat, Ha de ser una beguda isotònica, és a dir, que la osmolaritat de la beguda que ha de ser entre 270 i 330 miliOsmoles / litre.
    GSN ISOTONIC té una osmolaritat de 280 mOsm / l
  • Els Electrolitos, Ha de contenir almenys sodi, potassi i magnesi. El sodi és l'electròlit que es perd en major quantitat durant la pràctica de l'esport, especialment per la suor. Ajuda al funcionament normal dels músculs i els nervis. Si no es reposa adequadament, s'acaba originant una hiponatrèmia, és a dir, baix nivell de sodi en l'organisme que és el responsable, entre d'altres aspectes, de l'aparició de les rampes o espasmes musculars.
    Hi ha a més altres electròlits o sals minerals que també han d'estar presents en una beguda isotònica com són el potassi i el magnesi. Tots dos electròlits són essencials per mantenir l'òptim funcionament de l'activitat muscular de l'organisme.
  • Els hidrats de carboni, La GLUCOSA és l'hidrat de carboni preferent que ha de formar part en una beguda isotònica, a causa que s'absorbeix immediatament i un cop a l'organisme és fàcil i ràpidament utilitzada pel múscul per proporcionar energia.
    A més s'ha de valorar la presència de OLIGOSACÀRIDS DE GLUCOSA, La seva presència permet controlar millor l'isotonicitat de la beguda, molesta menys a l'estómac durant els entrenaments i, a més, produeix un pas de glucosa a sang més gradual que la glucosa pura i per tant, tindrà un efecte sobre l'esportista més sostingut.
composició per presa:
Hidrats de Carboni (Glucosa i Oligosacàrids de Glucosa) 35 g
Sodi 350 mg
potassi 100 mg
magnesi 5 mg
clorur 155mg
citrat 1120 mg
Vitamines B1, C i E

Presentació: Envàs de 500 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda