Preu reduït! Tribulmar - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Tribulmar - Marnys - 60 càpsules

211275

Nou

Ideal per a homes i dones amb un estil de vida actiu i un exercici físic intens. Tribulus , L-Arginina, L-Ornitina, L-Lisina i Creatina.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

18,86€

IVA inclòs

24,50€ IVA inclòs

-23%

0,31 € / ud

Més informació

Tribulmar

A entrenar amb Tribulmar!

Què és Tribulmar?

S'ha desenvolupat perquè els seus ingredients afavoreixin el rendiment durant l'exercici físic.

Conté extracte en pols del fruit de Tribulus terretris i els seus bioactius Saponines i Protodioscina valorats al 40% i 20%, respectivament, i un conjunt exclusiu d'aminoàcids: L-Arginina, L-Lisina, L-Ornitina i Creatina.

Aporten les propietats següents:

  • El Tribulus promou la condició física en la resistència i potència muscular, així com promou una funció sexual normal . El Tribulus (Tribulus terretris) conté saponines (protodioscina), glucòsids, flavonoides (kaempferol), alcaloides i tanins. A l'herbolari tradicional s'utilitza com a tònic per al benestar físic.
  • La Creatina és un àcid orgànic nitrogenat que es troba en més proporció en els músculs i cèl·lules nervioses de l'organisme. Es produeix de forma natural al fetge, al pàncrees i als ronyons a partir d'aminoàcids com l'arginina, la glicina i la metionina, i s'obté de la ingesta alimentària de carns i peixos. La Creatina incrementa el rendiment físic en exercicis curts i de gran intensitat*.
  • L-Arginina , és un aminoàcid condicionalment essencial, que es converteix en un aminoàcid essencial en condicions especials, i està involucrat en diverses funcions metabòliques. La L-Arginina és precursor biològic per a la producció de NO (òxid nítric), que és un component involucrat en els processos de contracció de la musculatura del cos. Les fonts alimentàries de l'aminoàcid Arginina són: tonyina, sardines, carns de res (fetge), ous, pèsols, llenties, ametlles, nous, kiwi, síndria, espinac, bleda, entre d'altres.
  • L-Lisina , és un aminoàcid essencial que participa i regula la producció de proteïnes amb propietats bioquímiques diferents. Les principals fonts alimentàries són: la llet, soja, llenties, pèsols, carn, el rovell d'ou., etc.
  • L-Ornitina , és un aminoàcid lliure, no essencial i no proteic, i s'emmagatzema principalment al fetge, el ronyó i el múscul. Al fetge, la L-Ornitina juga un paper central al cicle de la urea, que permet l'eliminació de l'excés de nitrogen. Així mateix, la L-Ornitina participa a la producció de l'aminoàcid Arginina, i com a precursor d'altres molècules com l'hormona del creixement. Les fonts alimentàries són d'origen animal: carn, peix, corbícula (un gènere d'Almeja), ous i productes lactis; i origen vegetal: llegums i germinats.

*El benefici és obtingut quan es consumeix 3 g diaris de creatina.

És ideal per a persones que s'entrenen a nivell de competició o amb un programa d'exercicis intensos, i per a persones que vulguin ajudar a la seva àrea muscular a causa d'altres situacions exigents.

Ingredients:

Concentrat en pols del fruit de Tribulus (Tribulus terrestris), L-Arginina, L-Ornitina clorhidrat, L-Lisina monoclorhidrat, creatina monohidrat, estearat de magnesi i cel·lulosa microcristal·lina.

Composició càpsula vegetal : hipromelosa, colorants (òxid de ferro vermell).

Ingredients Actius per càpsula
Tribulus* 250 mg
L-Arginina 50 mg
L-Lisina 50 mg
Creatina 50 mg
L-Ornitina 50 mg

*Concentrat en pols valorat al 40% de sapònies i 20% protodiosina.

Com es pren Tribulmar?

Prendre 1 càpsula al dia, preferentment abans dels àpats acompanyat d'un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda