Preu reduït! Psico+Bac - Zeus - 30 càpsules

Psico+Bac - Zeus - 30 càpsules

201966

Nou

Psico+Bac Zeus, una combinació harmoniosa d'ingredients naturals, és el teu aliat per equilibrar l'ànim i afavorir un descans ple.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

37,49€

IVA inclòs

45,55€ IVA inclòs

-17%

1,25 € / ud

Més informació

Psico+Bac Zeus

Harmonia natural per a l'ànim i somni ple.

Què és Psico+Bac Zeus?

Psico+Bac Zeus és una combinació exquisida d'ingredients naturals dissenyada per promoure l'equilibri emocional i millorar el descans nocturn .

L' Hipèric , un dels ingredients centrals, és tradicionalment reconegut per les seves propietats que ajuden a harmonitzar l'estat d'ànim , gràcies a les substàncies hipericina i hiperforina que conté en altes concentracions. Ideal per als que cerquen suport en moments d'ansietat, terrors nocturns, depressió lleu o moments de desànim.

Addicionalment, la presència de Melena de León, aminoàcids, probiòtics i melatonina, contribueixen a un enfocament holístic del benestar mental i un descans òptim . Tot plegat, pensant en proporcionar una experiència completa i beneficiosa per a la salut.

Ingredients:

Extracte sec d'Hipèric (Hypericum perforatum L., 0,3% Hipericina), Càpsula vegetal [Agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcel·lulosa) i Gelificant (Goma gellan)], Extracte sec de Melena de Lleó (Hericium erinaceus). ), L-Triptófano, NAC (N-Acetil-Cisteína), Probióticos (leche) (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus), Agente de carga (Celulosa microcristalina), Extracto seco de Azafrán (Crocus sativus L., 3% Safranal), Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina), Melatonina, Antiaglomerant (Estearat de magnesi).

Com es fa servir Psico+Bac Zeus?

Prendre una càpsula a la nit abans de ficar-se al llit o segons criteri professional. Mantenir a temperatura no superior a 25 ºC.

Contraindicacions:

Patologies psiquiàtriques greus. Conté llet.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules gastroresistents vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda