Preu reduït! Atrosan Forte - Articulacions - A. Vogel - 60 comprimits

Fabricante:

A. Vogel A. Vogel

Atrosan Forte - Articulacions - A. Vogel - 60 comprimits

158733

Nou

Alleugeriment de les articulacions sensibles. Presentat en envàs de 60 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,81€

IVA inclòs

18,60€ IVA inclòs

-15%

0,26 € / ud

Més informació

Atrosan Forte

Complement alimentari a base d'arrel secundària de harpagòfit

Què és el Atrosan Forte?

És un preparat vegetal a força d'arrel secundària de harpagòfit, conreat de manera sostenible mitjançant el projecte Kalahari.

El harpagòfit creix en estat salvatge en el desert de Kalahari, al sud d'Àfrica i ha estat utilitzada com a planta medicinal pels boiximans des de fa segles en casos d'artrosi i altres malalties reumàtiques.

Va ser descoberta pel món occidental a principis de segle XX i Alfred Vogel es va interessar i va aprendre les propietats i el poder curatiu d'aquesta interessant planta en els seus viatges a l'desert de l'Kalahari i Namíbia.

Els productes A.Vogel són reconeguts arreu del món per la seva gran qualitat i eficàcia. Les plantes provenen dels nostres propis cultius protegits o de cultivadors contractats estrictament controlats. Els nostres camps es conreen de forma tradicional, sense utilitzar tractaments químics, ni pesticides, ni adobs de síntesi; ofereixen un sòl i unes condicions de cultiu perfectes que ens permeten respectar els valors del nostre fundador, Alfred Vogel.

Les plantes es recullen al matí i es processen fresques. El procés de fabricació de Bioforce assegura una perfecta conservació dels principis actius de la planta. Les anàlisis efectuades durant i després de la fabricació garanteixen la qualitat i puresa dels nostres productes.

Ingredients:

Extracte sec de harpagòfit (Harpagophytum procumbens) *, suport (lactosa monohidratada), espessidor (midó de blat de moro), estabilitzant (cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerants (diòxid de silici i estearat magnèsic), agents de recobriment (talc, diòxid de titani, Macrogol 6000, hidroxipropilmetilcelulosa).

* Arrel secundària de 4 anys de cultiu sostenible.

Composició (2 comprimits):

Extracte sec d'arrel de harpagòfit (Harpagophytum procumbens) *

960 mg

* Planta fresca de cultiu biològic certificat.

precaucions:

Conté lactosa.

Aquest producte és un complement alimentari. Mantenir fora de l'abast dels nens més petits. No superar la dosi diària expressament recomanada. Emmagatzemar en un lloc fresc i sec. Els complements alimentaris no són substituts d'una dieta equilibrada. Es recomana tenir una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable.

Com es pren el Atrosan Forte?

Adults: 1 comprimit, 2 vegades a el dia

Prendre després dels àpats

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda