Preu reduït! Col·lagen amb Magnesi Sabor Fresa - Ana Maria Lajusticia - 20 estics

Col·lagen amb Magnesi Sabor Fresa - Ana Maria Lajusticia - 20 estics

181702

Nou

El Col·lagen Protein és una proteïna hidrolitzada d'alta qualitat i de fàcil assimilació. Sense greix ni hidrats de carboni. Envàs amb 20 estics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,21€

IVA inclòs

11,65€ IVA inclòs

-20%

0,46 € / ud

Més informació

Col·lagen amb Magnesi Sabor Fresa

Amb Col·lagen hidrolitzat Protein* (100%)

Quin Col·lagen amb Magnesi Sabir a Fresa?

És un complement alimentari d' alta qualitat i de fàcil assimilació. Sense greix ni hidrats de carboni. Amb Magnesi.

El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent essencial dels cartílags, tendons i ossos per la qual cosa les seves necessitats les tenim diàriament.

Tot el teixit connectiu del nostre cos i articulacions està format per col·lagen, per la qual cosa la seva aportació ens ajuda a regenerar-ne el desgast i l'envelliment. L'aportació de col·lagen al nostre organisme ens ajuda a mantenir en bon estat les nostres articulacions, ossos, pell i estar en forma.

A la pràctica de l'esport sol provocar lesions com ara tendinitis, trencament de lligaments o sobrecàrrega muscular. L'aportació de col·lagen n'afavoreix la recuperació i/o les evita.

Ingredients:

Col·lagen hidrolitzat, carbonat de magnesi, aroma natural de maduixa, acidulants (àcid cítric, àcid tartàric [L(+)-]), edulcorant (glucòsids d'esteviol), antiaglomerant (sals magnèsiques d'àcids grassos).

Continguts mitjans per dosi diària de:

  • 1 estic (4,5 g): col·lagen hidrolitzat 3,4 gi magnesi 152 mg (40% VRN*).
  • 2 estics (9 g): col·lagen hidrolitzat 6,9 gi magnesi 303 mg (81% VRN*).

*Pes net: 90 grams.

Com es pren el Col·lagen amb Magnesi Sabir a Fresa?

Es recomana prendre d'1 a 2 estics al dia repartits per esmorzar i sopar. Barrejats amb iogurt, aigua o qualsevol altre líquid. Es recomana ingerir els estics juntament amb aliments rics en vitamina C.

Presentació:

Envàs de 20 estics de 4,5 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Brand

Ana María Lajusticia és una marca de productes naturals, capaços d'equilibrar el cos. Dins dels seus productes, trobem blocs dividit en: productes per a les articulacions, propietats per al benestar muscular, vitamines, productes que afavoreixen l'equilibri de el cos. Així com, productes tonificants.


Ana María Lajusticia, millora el benestar de forma natural


Dins de tots ells, en el teu herbolari online, pots trobar: col·lagen amb magnesi, triptòfan amb magnesi + vitamina B6, magnesi en pols, carbonat de magnesi, clorur de magnesi i més productes capaços de permetre la relaxació muscular, el ritme cardíac i el treball mental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda