Fabricante:

Santiveri Santiveri

Dynamic Tendoforte - Col·lagen en Pols - Santiveri - 230 grams

206694

Nou

Complement alimentari a base de col·lagen optimitzat, àcid hialurònic, extracte de boswellia, magnesi i vitamina C. Envàs de 230 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,80€

IVA inclòs
10,35 € / 100 g

Més informació

dynamic Tendoforte

Contribueix a millorar l'estat dels tendons.

Descripció de l'Dynamic Tendoforte:

Complement alimentari a base de col·lagen optimitzat (Tendoforte®), àcid hialurònic, extracte de boswellia (Boswellin® Super), magnesi i vitamina C.

Els tendons uneixen els músculs als ossos per tal d'acompanyar i donar moviment a l'os o l'estructura articular. Les fibres de l'tendó estan entrellaçades entre si, el que els permet suportar tensions sense que els teixits pateixin cap dany en l'estirament.

Els lligaments uneixen els ossos entre si. La seva funció és la d'unir estructures i mantenir-les estables. La major proporció de fibres elàstiques que tenen els lligaments faciliten i alhora controlen el moviment, però això també les converteix en més fràgils.

Tendoforte® són pèptids bioactius de col·lagen.

Ingredients:

Tendoforte® (col·lagen hidrolitzat d'alta puresa), midó de patata, magnesi (carbonat de magnesi), Boswellin® Super: extracte patentat de Boswellia (Boswellia serrata Roxb. - gomoresina) titulat a l'50% en àcids boswelicos i 30% en Akba, vitamina C (L-ascorbat de sodi) i àcid hialurònic. Akba = àcid acetil-11-ceto-ß. boswélico.

Quantitat de dosi aportada:

3 culleradetes (10 g): 5 g de col·lagen optimitzat Tendoforte®, 10 mg d'àcid hialurònic i 120 mg de Boswellin® Super (extracte de boswellia) que proporcionen 60 mg d'àcids boswélicos i 36 mg de Akba.

Sense gluten i sense lactosa.

Forma d'ús:

Es recomana dissoldre 3 culleradetes (10 g) en un got d'aigua o suc i prendre abans o durant l'esmorzar.

Presentació:

Envàs de 230 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda