Preu reduït! Orthomol Arthroplus - Laboratorio Cobas - 30 racions

Orthomol Arthroplus - Laboratorio Cobas - 30 racions

175946

Nou

Pel tractament dietètic d'alteracions articulars osteoartrítiques.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

56,87€

IVA inclòs

67,99€ IVA inclòs

-16%

1,90 € / ud

Més informació

Orthomol Arthroplus Laboratori Cobas

Per al maneig dietètic d'alteracions articulars osteoartrítiques.

Què és l'Orthomol Arthroplus Laboratori Cobas?

Orthomol arthroplus és un aliment per a usos mèdics especials per al maneig dietètic d'alteracions osteoartrítiques. Gràcies a la seva composició , contribueix a alleujar el dolor, millorar la funció articular i estabilitzar l'estructura del cartílag.

La seva composició, la base del seu èxit:

Les dades científiques demostren que la combinació dels components essencials del cartílag (condroití sulfat, glucosamina, col·lagen i àcid hialurònic), així com els àcids grassos Omega-3 ( DHA i EPA ) són de gran importància per a la reducció del dolor.

A més, la vitamina C i E i altres micronutrients com el zinc, seleni, coure i el manganès són imprescindibles en el metabolisme ossi.

Ingredients:

Dextrosa, hidrolitzat de col·lagen (de boví) (15 %), maltodextrina, lactat càlcic, D-sulfat de glucosamina (de crustacis) (8,4 %), oli de peix (6,0 %), àcid màlic (acidificant) , àcid L-ascòrbic, àcid cítric (acidificant), aroma, sulfat de condroitina (2,7 %), carbonat de magnesi, gelatina (de boví), acetat de DL-alfa tocoferil, glicerol (humectant), N-acetil- L-cisteïna, gluconat de zinc, extracte de cítrics amb bioflavonoides (Citrus sp.), acesulfam K (edulcorant), diòxid de silici (antiaglomerant), nicotinamida, lecitina de soja (emulsionant), pantotenat càlcic, barreja de toco pollastre amb hialuronat de sodi i àcid hialurònic (0,4 %), sucralosa (edulcorant), clorhidrat de piridoxina, riboflavina, mononitrat de tiamina, òxids de ferro (colorants), sulfat de manganès, beta-carotè, suta de Tagetes erecta amb luteïna, acetat de retinil, àcid pteroilmonoglutàmic, licopè (Solanum lycopersicum), D-biotina, molibdat de sodi, seleniato de sodi, filoquinona, colecalciferol, cianocobalamina.

Com es pren l'Orthomol Arthroplus Laboratori Cobas?

Prendre diàriament el contingut d'un sobre dissolt en 150-200 ml d'aigua sense gas juntament amb les càpsules durant o després d'un àpat.

Advertiments:

  • Només adults.
  • No prendre en embaràs i lactància.
  • Amb medicaments que afectin la coagulació sanguínia, cal revisar els paràmetres de coagulació a intervals freqüents, en particular a l'inici i al final del tractament.

Presentació:

Envàs de 30 racions diàries.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda