Calci, Magnesi & Zinc - Nature's Bounty - 100 comprimits

206254

Nou

Un poderós complement de minerals essencials en una tauleta convenient, dissenyada per enfortir ossos, músculs i sistema immunològic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,85€

IVA inclòs
0,11 € / ud

Més informació

Calci, Magnesi & Zinc Nature's Bounty

Fortalesa i protecció a cada comprimit.

Què és Calcio, Magnesi & Zinc Nature's Bounty?

Calci, Magnesi i Zinc de Nature's Bounty és un poderós trio de minerals essencials que juguen un paper crucial en la salut òssia i muscular , així com en l' enfortiment del sistema immunitari . Aquest complement combina els beneficis individuals d'aquests minerals en una sola tauleta, proporcionant una forma convenient i eficaç de garantir que estiguis obtenint les quantitats adequades per mantenir el teu cos en la seva millor forma .

El calci, el principal component dels ossos i dents , és vital per mantenir la força i la densitat òssies . El magnesi, que es troba en grans quantitats als ossos, no només ajuda a mantenir l'equilibri de calci dins dels ossos , sinó que també juga un paper en més de 300 reaccions enzimàtiques essencials al cos. Per la seva banda, el zinc contribueix a la salut òssia en promoure la formació i mineralització adequades , i també té propietats alcalinitzants que ajuden a prevenir la pèrdua de minerals de l'os.

A més, el sistema immunològic es beneficia de l'acció del zinc, que és conegut per la seva capacitat per enfortir les defenses del cos contra les malalties . En incloure aquests minerals al teu règim diari, estàs fent un pas proactiu per assegurar una salut òptima i un benestar durador.

Ingredients:

Calci (carbonat de calci, gluconat de calci), magnesi (òxid de magnesi, gluconat de magnesi), agents de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina, maltodextrina, carboximetilcel·lulosa reticulada), zinc (gluconat de zinc, citrat de zinc), cross de recobriment (hidroproximetilcel·lulosa, triacetina, polisorbat 80), colorant (diòxid de titani), antiaglomerants (estearat magnèsic vegetal).

Com es fa servir Calcio, Magnesi & Zinc Nature's Bounty?

Adults, prendre tres (3) comprimits al dia, preferiblement amb un àpat. No superar la dosi diària recomanada.

Presentació:

Envàs de 100 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda