Preu reduït! Holofit Ayurveda Boswellia - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Ayurveda Boswellia - Equisalud - 50 càpsules

156927

Nou

Potent antiinflamatori. Ideal per a problemes d'artritis, artrosi i dolors reumàtics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,69€

IVA inclòs

27,43€ IVA inclòs

-10%

0,49 € / ud

Més informació

Holofit Ayurveda Boswellia

Acció antiinflamatòria i analgèsica. És una planta indicada a l'artritis i dolors reumàtics en general. A les malalties inflamatòries intestinals ia l'asma bronquial.

Boswellia és un gènere d'arbres coneguts per les seves resines aromàtiques, les quals tenen molts usos farmacèutics, particularment com a antiinflamatoris.

Conté oli essencial (16%): α-tuyè i p -cimen. Resina: saponines triterpèniques pentacícliques, sent els constituents principals l'àcid ß-boswèl·lic.

BOSWELLIA : Posseeix efecte antiinflamatori (per la qual cosa és beneficiós en el tractament dels processos reumàtics crònics), efecte sedatiu i analgèsic. S'usa per al reumatisme, artritis reumatoide, colitis ulcerosa, malaltia de Crohn. Bronquitis crònica i asma bronquial. En medicina ayurvèdica, a la boswelia ( Salai gugal ) se li atribueix una acció diaforètica, diürètica i emenagoga.

A nivell antitumoral, investigadors de l'Institut de Recerca Baylor de Dallas, Estats Units, van demostrar que un extracte de boswelia inhibia les cèl·lules tumorals de càncer colorectal, cosa que es deuria a la seva capacitat per revertir el procés de metilació de l'ADN aberrant, que es tradueix en la reactivació de lexpressió dels gens que controlen el creixement del càncer.

BETACAROTENS I VITAMINA C : Preserven la integritat química dels components actius i així s'aconsegueixen uns resultats més eficaços.

PEBRE NEGRE EXTRACTE : S'inclou per tal d'assegurar una bona biodisponibilitat dels nutrients que s'aporten en aquesta fórmula, en facilitar la digestió estimulant els enzims digestius.

Ingredients : Boswelia extracte sec (Boswellia serrata Roxb. ex Colebr., resina del tronc, ≥65% àcids boswèlics) 300 mg; Beta-carotè (> 10% beta-carotè) 20 mg, Vitamina C (Àcid. L-Ascòrbic) 20 mg, Pebre negre extracte sec (Piper nigrum L., llavor seca, > 95% Piperina) 2 mg; cel·lulosa microcristal·lina (E-460) 195 mg i estearat de magnesi (E-572) 5 mg. Embolcall: Pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten ni midó, ni transgènics ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Ingredients Per 1 càpsula *%CDR Per 2 càpsules *%CDR

Boswelia

Vitamina A

Vitamina C

Pebre negre

300 mg

333,33 µg

20 mg

2 mg

-

41,7%

25%

-

600 mg

666,67 µg

40 mg

4 mg

-

83,3%

50%

-

[*] CDR: Quantitat diària recomanada.

Utilització : Prendre 1-2 càpsules al dia, preferentment als matins, o segons consell d'un especialista.

Presentació : Envàs de 50 càpsules de 660 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda