Preu reduït! Mialtrim - Marnys - 60 càpsules

Fabricante:

Marnys Marnys

Mialtrim - Marnys - 60 càpsules

162559

Nou

Combinació única d'actius naturals pels teus músculs, ossos i articulacions.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

20,79€

IVA inclòs

24,70€ IVA inclòs

-15%

0,35 € / ud

Més informació

Mialtrim

Reactiva el teu benestar musculoesquelètic

Què és Mialtrim?

Conté una exclusiva fórmula d'ingredients estandarditzats en càpsules vegetals: Llúpol, Yuca, Curcúma, Harpagofito i Ortiga, que juntament amb la vitamina C i l'Àcid Hialurònic, afavoreixen el sistema musculoesquelètic .

És un suplement alimentari que afavoreix tot tipus de persones que practiquin exercici o que vulguin afavorir el sistema musculoesquelètic.

La combinació única d' actius naturals aporten benestar als teus músculs, ossos i articulacions per:

  • La vitamina C, contribueix a la normal formació de col·lagen en cartílag, tendons i ossos, i protegeixen la cèl·lula davant el dany oxidatiu (EFSA).
  • La Cúrcuma àmpliament utilitzada per les cultures orientals, està estandarditzada al seu principal bioactiu curcumina. L' EFSA ON HOLD (2030, 2598) declara la utilitat de la Cúrcuma per ajudar a reduir la inflamació en articulacions i músculs.
  • L' EMA i la Comissió E Alemanya reconeixen a les seves monografies la utilitat per alleujar les molèsties articulars d'Ortiga i Harpagofito. L'Ortiga continguda a MARNYS® Mialtrim està en forma de concentrat 4:1, mentre que l'Harpagofito està estandarditzat en els seus principals bioactius, harpagòsids.
  • El Llúpol ( Humulus lupulus ) té usos herbolaris tradicionals des de l'època dels romans, entre ells el benestar musculoesquelètic. Els seus principals compostos bioactius són els alfa i la beta àcids.
  • La Yuca ( Yucca schidigera ) és una planta herbàcia nativa dels deserts del nord de Mèxic, que ha estat tradicionalment usada per l'herbolari dels nadius americans per al sistema osteoarticular. La Yuca continguda a MARNYS® Mialtrim està estandarditzada en els seus principals bioactius, saponines.
  • L' Àcid Hialurònic és un ingredient natural de les articulacions que afavoreix la flexibilitat i la viscositat per al moviment.

Ingredients:

Concentrat en pols de llúpol (Humulus lupulus), concentrat en pols de iuca (Yucca schidigera), concentrat en pols de cúrcuma (Curcuma longa), vitamina C, concentrat en pols d'harpagòfit (Harpagophytum procumbens), concentrat en pols de llúpol dioica), hialuronat sòdic i antiaglomerant (estearat de magnesi).

Composició de la càpsula: hipromelosa i colorant (òxid de ferro groc).

Ingredients Actius per 2 càpsules
Llúpol (Humulus lupulus) 540 mg
Yuca (Yucca shidigera) 160 mg
Cúrcuma (Curcuma longa) 100 mg
Vitamina C 80 mg 100%*
Harpagòfit 60 mg
Ortiga (Urtica dioica) 40 mg
Àcid Hilaurònic 20 mg

* % VRN (Valor referència nutrients)

Com es pren Mialtrim?

Prendre 2 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda