Preu reduït! Arti-Q Crema - Articulacions - Sakai - 150 ml

Fabricante:

Sakai Sakai

Arti-Q Crema - Articulacions - Sakai - 150 ml

175997

Nou

Crema formulada amb fitoextractes i substàncies funcionals que aporten alleugeriment a les articulacions, millorant la motilitat de la zona. Envàs amb 150 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,39€

IVA inclòs

12,65€ IVA inclòs

-10%

7,59 € / 100 ml

Més informació

Arti Q Crema

Confort per a les articulacions i músculs.

Què és Arti Q Crema?

Arti-Q Crema formulada amb fitoextractes i substàncies funcionals que aporten alleugeriment a les articulacions , músculs i cartílags, millorant la motilitat de la zona.

Proporciona tots els beneficis de Arnica, Harpagofito, Sauce, MSM, Glucosamina, Boswellia i Condroitín sulfat.

Presenten activitat analgèsica i antiinflamatòria, i les substàncies funcionals, a més de potenciar l' efecte antiinflamatori , estimulen la producció dels components del cartílag retardant-ne el desgast i alleujant el dolor.

Proporciona un efecte termoestable compatible amb pells sensibles.

Recomanat per a esportistes, persones de la tercera edat i per a recuperació muscular.

Ingredients:

Aigua, oli de soja ( Glycine soja ), glicerina, glucòsid cetearílic, alcohol cetearílic, estearat de gliceril, extracte Harpagofito ( Harpagophytum procumbens ), extracte Arnica ( Arnica montana ), MSM (metilsulfonilmetà), MSM (metilsulfonilmetà), ( Boswellia serrata ), extracte de Salze ( Salix alba ), triglicèrids caprílic/càpric, gamma xantana, tocoferol palmitat d'ascorbilo, lecitina, àcid cítric, fenoxietanol, benzoat de sodi, àcid dehidroacètic.

Com es fa servir Arti Q Crema?

Es recomana aplicar la crema sobre la pell neta i seca de la zona a tractar, fent massatges delicadament fins a la seva completa absorció. Aplicar una o més vegades al dia, segons calgui.

Precaucions : ús extern

Aplicar només sobre pell íntegra (sense irritacions, frecs o ferides). No utilitzeu en cas d'al·lèrgia coneguda, sospita o sensibilitat a algun dels components. Esbandiu amb abundant aigua en cas de contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda