Preu reduït! Avet negre BIO - Pranarom - 10 ml

Fabricante:

Pranarom Pranarom

Avet negre BIO - Pranarom - 10 ml

184818

Nou

Oli Essencial 100% pur i natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,68€

IVA inclòs

13,40€ IVA inclòs

-20%

106,80 € / 100 ml

Més informació

Avet negre BIO

Oli Essencial 100% pur i natural.

L'Avet negre (Picea mariana) és originari de Canadà. Aquesta conífera habita als pendents de les muntanyes ia les torberes. Presenta una escorça gris marró amb tendència a descamar-se, flors vermelles en grups i fulles aciculars. El fruit és un con penjoll, vermell marró de 4 cm de longitud.

Tradicionalment coneguda per les seves propietats: antibacterià, antiinflamatori, hormona mimètica: cortisona mimètica, fungicida, parasiticida, antitusígen, expectorant, antiespasmòdic.

Precaucions especials : Mantenir fora de l'abast dels nens petits. Excepte per indicació d'un metge o farmacèutic, no utilitzeu durant l'embaràs, lactància ni en nens menors de 6 anys. Mantenir lluny de tota font de calor i llum.

Utilització : ÚS EXTERN. Via externa: 2 gotes d'AE quimiotipat + 2 gotes d'oli vegetal d'avellana, 3 cops al dia, aplicades sobre el tòrax, la part inferior de l'esquena i les articulacions. En situacions de fatiga o esgotament matinals, preparar 2 gotes d'avet negre, 2 de pi roig i 5 gotes d'AV d'avellana per fer massatges a la zona suprarenal (dessus dels ronyons) just al matí.

Presentació : Envàs de 10 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda