Preu reduït! Cicatriderm - Cicatrius - Terpenic Labs - 10 ml

Fabricante:

Terpenic Labs Terpenic Labs

Cicatriderm - Cicatrius - Terpenic Labs - 10 ml

155430

Nou

Cicatriderm® està indicat en la prevenció i el tractament de cicatrius anòmales. Presentat en envàs de 10 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,71€

IVA inclòs

9,63€ IVA inclòs

-30%

67,10 € / 100 ml

Més informació

Cicatriderm

Redueix la zona afectada per la cicatriu i aporta més elasticitat.

Què és Cicatriderm?

Cicatriderm® està indicat en la prevenció i el tractament de cicatrius anòmales (hipertròfiques i queloides) tant de recent creació com en casos de cicatrius antigues.

Aplicant Cicatriderm a cicatrius recents s'escurça l'etapa final en el procés de cicatrització, aconseguint cicatrius menys pronunciades, una pell més elàstica i sense hiperpigmentació.

En cicatrius antigues aconseguim reduir la zona afectada de la cicatriu anòmala, i una major elasticitat i homogeneïtzació de la pell.

Com que es tracta d'una solució d'olis natural 100% activa, Cicatriderm és un producte ideal per aplicar en tractaments de fisioteràpia enfocats a la recuperació de cicatrius.

Ingredients:

Rosa Mosqueta verge (Rosa rubiginosa), Oli essencial de Mirra (Commiphora myrrha), Oli essencial de Julivert (Petroselinum sativum).

Com es fa servir Cicatriderm?

Es recomana aplicar la quantitat suficient per obtenir una fina pel·lícula sobre la cicatriu.

  • Cicatrius recents : Aplicar dues vegades al dia després de l'extracció o reabsorció de la sutura, fent un suau massatge, durant un període mínim de 2 mesos.
  • Cicatrius anòmales, hipertròfiques i queloides : Aplicar dues vegades al dia, realitzant un suau massatge, durant un període mínim de 4 mesos.

Presentació:

Envàs de 10 ml.

Brand

Des de 2012 oferint productes d'aromateràpia científica a base d'actius naturals. Terpenic és un laboratori pioner en elaboració d'olis per a fins medicinals.


Terpenic, olis essencials i vegetals d'alta qualitat



Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel treball ben fet. Són un laboratori número 1 a Europa en fitoaromaterapia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda