Preu reduït! Crema Hidratant Pells Seques Cèl·lules Mare - Corpore Sano - 50 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Crema Hidratant Pells Seques Cèl·lules Mare - Corpore Sano - 50 ml

163365

Nou

Cèl·lules Mare vegetals de Flor de raïm vermella i full de Sequoia, filtres de protecció solar UVA + UVB i vitamines C i E. Conté Senna i Magrana.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,96€

IVA inclòs

20,42€ IVA inclòs

-12%

35,92 € / 100 ml

Més informació

Crema Hidratant Pells Seques Cèl·lules Mare de 50 ml

Crema hidratant per pieses seques

Què és la Crema Hidratant Pells Seques Cèl·lules Mare de 50 ml?

Amb l'edat la pell va perdent progressivament la seva flexibilitat i capacitat de renovació cel·lular ocasionant una pèrdua dermeza i elasticitat. La regeneració de les nostres cèl·lules s'alenteix i redueix amb el pas el temps i com a conseqüència lapiel es torna àcida i amb arrugues. La Crema Hidratant per a pells seques de Corpore Sano amb està elaborada amb cèl·lules madrevegetales obtingudes de la or del Raïm Roja i de la fulla de la Secuoya.

Les ors de la Vinya Vermella contenen gran quantitat de polifenols, hidroaxiácidos i sals minerals queen el seu conjunt creen un efecte antioxidant i redueixen el risc d'envelliment prematur a causa de l'oxidació.

De les Sequoies és coneguda la seva longevitat, és un dels millors precursors anti-edat. Lascélulas de Secuoya alliberen proteoglicans, col·lagen i metaloproteïnes que coneren finor, fermesa i hidratació a la pell.

La Senna conté una estructura molt similar a la de l'àcid hialurònic, que gràcies al seu naturalezahidrofílica ajuda a la protecció, reestructuració i flexibilitat de la pell. Proporciona uns magnícos resultats en hidratacióny a més protegeix contra el dany cel·lular causat pels raigs UVA.

La Magrana és una rica font de tanins, aminoàcids, vitamines (A, B i C) i minerals, el que la haconvertido durant segles en una gran aliada contra els efectes de l'estrès oxidatiu. L'extracte de magrana rearma el teixit dela pell, activa la regeneració cutània, atenua les arrugues i millora l'elasticitat de la pell.

resultats:

  • Pell hidratada i suau.
  • Recupera l'elasticitat.
  • Protegeix de les radiacions ultraviolades.
  • Atenua les arrugues.

Ingredients: Aqua (Water); Ceteth-6; Isopropyl palmitate; C12-C15 alkyl benzoate; Butylene Glycol; GlycerylStearate; Cetyl Alcohol; Ethylhexyl Methoxycinnamate; Cetearyl Ethylhexanoate; Ceteareth-25; Dipropylene Glycol; Benzophenone-3; Hydrogenated Polyisobutene; Vitis vinifera (Grape) Flower Cell Extract; Sequoiasempervirens Leaf Cell Extract; Cassia angustifolia Seed (Polysaccharide) Extract; Punica granatumFruit Extract; Boswellia serrata Gum; mannitol; Glycerin; Tocopherol; Ascorbyl palmitate; Glyceryl Oleate; ArginineHCl; Lecithin; Kojic Acid; Phenylalanine; Parfum (Fragrance); carbomer; Tetrasodium Glutamate Diacetate; SodiumHydroxide; Trimethoxycaprylylsilane; Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer; SodiumCitrate; Disodium EDTA; Squalane; Hydroxyethylcellulose; FAEX (Yeast) Extract; Polysorbate 60; Ethylhexylglycerin; Citric Acid; Titanium Dioxide (nano); Phenoxyethanol

Com es fa servir la Crema Hidratant Pells Seques Cèl·lules Mare de 50 ml?

Aplicar sobre la pell neta, realitzant un suau massatge fins a la total absorció.

Presentació: Envàs de 50 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda