Preu reduït! Mantega de Karité Bio - Oli vegetal - Physalis - 250 ml

Fabricante:

Physalis Physalis

Mantega de Karité Bio - Oli vegetal - Physalis - 250 ml

212855

Nou

La mantega de karité és molt versàtil en ús i és una bona base per a la cosmètica natural. Presentat en envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,58€

IVA inclòs

19,50€ IVA inclòs

-15%

6,63 € / 100 ml

Més informació

Mantega de Karité Bio

Pell seca, aspra i sensible

Què és la Mantega de Karité Bio Physalis?

És un oli sòlid de color crema ric en àcid oleic i esteàric. L'àcid esteàric és responsable de la textura espessa i del fet que la mantega es fongui només quan s'aplica a la pell. S'extreu ametlles de les nous de la planta africana karité.

Aquesta mantega emol·lient recolza la capacitat reparadora de la pell, li dóna una millor elasticitat (molt útil per a dones embarassades) i protegeix contra factors ambientals extrems.

Gràcies a les seves propietats hidratants , les àrees aspres es tornen suaus novament (també per a la pell seca del nadó) i, utilitzada com una màscara per al cabell, restaura la brillantor i la flexibilitat del cabell. La mantega de karité és molt versàtil en ús i és una bona base per a la cosmètica natural.

Ingredients:

Mantega de karité.

Àcids grassos insaturats — 42‑51% àcid oleic (ω9), 4-10% àcid linoleic (ω6); àcids grassos saturats - 39-47% àcid esteàric, 3-7% àcid palmític.

Com es fa servir la Mantega de Karité Bio Physalis?

Ús extern.

Com a oli de massatge o cosmètic dús facial i corporal. Pur o amb olis essencials Physalis. Aquest oli també s'utilitza per a fins alimentaris.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


La marca Physalis es dedica a elaborar complements alimentaris, productes d'aromateràpia i Collagen drinks.


Physalis ofereix solucions naturals amb complements alimentaris


Els complements alimentaris de Physalis tenen composicions exclusives, a base d'extractes de plantes estandarditzades, vitamines, minerals, àcids grassos, olis essencials i altres molècules actives. Ofereixen una solució natural per alleujar un bon nombre de petits mals (fatiga, resistència, debilitat, refredats, insomni, estrès, nerviosisme, articulacions doloroses, restrenyiment, sobrepès, taxa de colesterol o tensió arterial massa elevades, síndrome pre-menstrual, fatiga ocular , ....) que ens fan anar massa fàcilment a un remei químic. Tots els seus productes són naturals, segurs, eficaços i formulades d'acord amb els últims avenços científics.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda