Olevm Derma - Flor di Pompeia - 50 ml

162423

Nou

Regenerador i vitalitzant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

36,95€

73,90 € / 100 ml

Més informació

Olevm Derma Flor di Pompeia

Regenerador i vitalitzant.

Què és Olevm Derma Flor di Pompeia?

Olevm Derma di Pompeia és un cosmètic 100% natural que s'elabora a partir dels olis naturals més selectes, els principis actius dels quals compten amb reconegudes propietats curatives i regeneradores . El seu alt contingut en àcids grassos insaturats nodreix profundament la pell, impedint la sequedat, l'esquerdament i l'aspror.

Compte amb propietats calmants i suavitzants que ajuden les pells sensibles amb tendència a irritar -se a prevenir la deshidratació cutània, mantenint l'equilibri hidrolipídic de la pell. Olevm Derma pot ser utilitzat per prevenir i millorar l'aparença d'estries i cicatrius, mantenint l'elasticitat i densitat de la pell.

Preveu i tracta els signes d'envelliment , protegint la pell contra les agressions mediambientals com vent, fred, aire sec, pol·lució, etc. A més de millorar la resposta immunitària de la pell i la seva microcirculació, Olevm Derma contribueix a millorar la integritat estructural de la pell.

Gaudiu del seu sedós tacte a més de la seva suau aroma de canyella i senti la seva pell nodrir-se a l'instant gràcies a la ràpida absorció d'Olevm Derma. Podeu utilitzar Olevm Derma en qualsevol part del cos i rostre. Feu-ho diàriament per lluir sempre una pell lluminosa i vellutada.

Ingredients:

Sweet Almond Oil, Rosehip Oil, Avocat Oil, Calendula Oil, Tea Trea Oil, Chamomilla Oil, Vitamine I Acetate, Parfum.

Com s'aplica Olevm Derma Flor di Pompeia?

Aplicar generosament a la zona a tractar 2 a 3 vegades al dia fent un suau massatge amb el rovell dels dits fins a la seva absorció.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 25/06/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda