Preu reduït! Oli corporal Silhouette - Mon Deconatur - 500 ml

Fabricante:

Mon Deconatur Mon Deconatur

Oli corporal Silhouette - Mon Deconatur - 500 ml

210319

Nou

Oli corporal Silhouette aprimant amb un triple efecte sobre la pell: depuratiu, lipolític i moldeante. Presentat en envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

40,77€

IVA inclòs

51,75€ IVA inclòs

-21%

8,15 € / 100 ml

Més informació

Oli corporal Silhouette

Oli corporal Silhouette aprimant amb un triple efecte sobre la pell: depuratiu, lipolític i moldeante

Què és l'Oli corporal Silhouette?

Oli corporal Silhouette aprimant amb un triple efecte sobre la pell: depuratiu, lipolític i moldeante. Esculpeix la silueta i ajuda a eliminar el greix localitzat d'una manera eficaç. Un crema greix natural que aporta flexibilitat, hidratació i elasticitat a la pell.

Conté un alt percentatge d'olis essencials i extractes vegetals per aprimar i drenants. Elaborat sobre una base d'Ametlles i Germen de Blat i enriquit amb olis essencials de Aranja, Canyella, Llimona, Romaní, Ginebre, Gerani, Càmfora, Xiprer i extracte de Te Verd.

Una poderosa barreja 100% natural amb moltíssimes propietats terapèutiques, de manera que serà un bon aliat per a la salut per les seves qualitats reconstituents, revitalitzants i protectores.

Pel seu alt contingut en olis essencials no recomanem el seu ús durant l'embaràs i lactància.

Ingredients:

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Limonene, * Citrus Paradisi Peel Oil, * Citrus Limon Peel Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Coriandrum Sativum Fruit Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Piper Nigrum Seed Extract, Juniperus Communis Fruit Oil, Pelargonium graveolens Leaf Oil, Foeniculum vulgare Oil, Cinnamomum Cassia Oil, Cinnamomum camphora Oil, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Stem Oil, Linalool, Citral, citronel·lol, Geraniol, Eugenol.

* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica

precaucions:

A causa del seu alt contingut en olis essencials no recomanem el seu ús durant l'embaràs i lactància.

És fotosensible. No exposar-se a el sol després de la seva aplicació

Com es fa servir l'Oli corporal Silhouette?

Aplícatelo mitjançant massatge sobre la zona a tractar fins a la seva total absorció focalitzant abdomen, glutis i cuixes.

Aquest oli corporal activa el reg sanguini i ajuda a desfer els nòduls de greix per la qual cosa és ideal per a preparar el cos abans d'una activitat esportiva. Potenciaràs així el seu efecte reductor. Altérnalo amb Body Slim.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand


Des de fa més de 20 anys tenen com a únic objectiu crear els millors cosmètics d'origen natural


Va ser fundada el 1993 van començar a elaborar els seus primers cosmètics després de viatjar a l'Àfrica per descobrir el karité, a l'Índia per trobar el millor Sàndal, a Xile per conèixer la Rosa Mosqueta, etc.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda