Preu reduït! Oli de Càrtam Verge Bio - Terpenic Labs - 100 ml Expand

Oli de Càrtam Verge Bio - Terpenic Labs - 100 ml

Nou

Terpenic Labs Terpenic Labs

L'oli vegetal s'obté per pressió en fred de les llavors del Carthamus tinctorius. Envàs de 100 ml.

Més detalls

Disponibilidad: Lliurament: 1 - 5 dies

8,61€

10,13€

-15%

Oli de Càrtam

L'oli vegetal s'obté per pressió en fred de les llavors del Carthamus tinctorius. És una planta que arriba al metre i mig d'alçada i les flors apareixen coronant amb tons grocs habitualment. És un oli de gran qualitat de grau alimentari.

Propietats característiques: L'oli de càrtam conté en la seva part insaponificable un alt percentatge de vitamina E o tocoferol. També conté vitamina K.

Té un alt contingut dins de la part d'àcids poliinsaturats d'omega 3, omega 6 i omega 9.

La seva fragància recorda als cereals sent de nota suau. El seu sabor resulta suau i agradable. La seva coloració pot variar del groc al taronja.

A causa dels seus components tant de la part d'àcids grassos vegetals com de la resta de substàncies que l'acompanyen li aporten qualitats reparadores, augmenta l'elasticitat dèrmica, nutritives, emol·lients, antioxidants i vasoconstrictores.

Usos i aplicacions: A nivell nutricional té un alt reconeixement com a font de vitamina I a més d'àcids grassos essencials per al nostre equilibri nutricional.

L'oli de càrtam es recomana com a additiu de les amanides, salses, adobs, saltats i forn, encara que per obtenir totes les seves propietats recomanem la seva utilització en cru. Així mateix cal destacar que en la medicina natural se li atribueixen propietats coadjuvants en restrenyiment, reumatisme i problemes circulatoris.

* A nivell cosmètic: Resulta un oli vegetal molt apreciat per les seves propietats hidratants i nutritives. A causa del seu contingut en vitamina K es recomana en les pells fràgils, cuperosi, rosàcia, amb vermellors, pells madures seques i sensibles.

Obtenim regeneració, reparació i efecte calmant. Per aquest motiu es recomana en pells danyades per agents ambientals agressius com: exposició excessiva al sol, vent, fred ...

Exemple d'ús: Per Cuperosi-Rosàcia: Barrejar a parts iguals d'Oli d'Càrtam i Oli de Rosa Mosqueta i aplicar cada nit en suau massatge sobre la zona afectada.

També molt recomanat en l'elaboració de gels de dutxa i xampús amb base pH: 5. Així com en embolcalls, massatges corporals, cosmètica natural.

Es pot afegir a l'fava base líquid juntament amb altres olis vegetals i olis essencials fins a un màxim del 20%.

Forma d'ús: Aplicar sobre la zona a tractar realitzant un suau massatge.

Inci: Carthamus tinctorius oil.

Presentació: Envàs de vidre topazi de 100 ml amb obturador.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 22/10/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.