Fabricante:

Weleda Weleda

Oli per a massatge Antiestries - Weleda - 100 ml

180130

Nou

Afavoreix la prevenció i reducció de tot tipus d'estries fins i tot les de l'embaràs. Pell llisa i elàstica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,50€

IVA inclòs
23,50 € / 100 ml

Més informació

Oli per a massatge Antiestries
Prevé i redueix les estries de l'embaràs

L'oli per a massatge antiestries prevé i redueix les estries de l'embaràs de budell, cuixes, natges i pits, mantejat la pell hidratada i tonificada. L'oli d'ametlles dolces i el de jojoba suavitzen i hidraten la pell. L'oli de germen de blat, ric en vitamina E, juntament amb els potents extractes d'àrnica té en efecte tonificant. Conté olis vegetals essencials purs, de primera qualitat ecològica certificada. Els seus olis vegetals enriquits amb extractes de plantes d'alt valor cosmètic completen les funcions naturals de la pell. A més els seus olis essencials proporcionen una delicada aroma que contribueix a mantenir l'equilibri emocional.

És un producte autènticament natural que es pot aplicar amb total seguretat durant tot l'embaràs i la lactància ja que no conté res que pugui perjudicar el nadó. No intervé en l'ecografia ni és necessari rentar el pit després de la seva aplicació abans de donar de mamar.

Consells d'utilització: aplicar el producte matí i nit mitjançant un lleuger massatge amb moviments circulars en la panxa, natges, cuixes i pits. Des del començament de l'embaràs fins a tres mesos després de el part.

Composició: oli d'ametlla dolça, oli de jojoba, oli de germen de blat, olis essencials naturals, extracte d'àrnica.

Ingredients (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragance (Parfum) *, Arnica Montana Flower Extract, Limonene *, Linalool *, citronel·lol *, geraniol *, Citral *, Eugenol *, farnesol *

Presentació: Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda