Fabricante:

Ayurveda Ayurveda

oli Shankhpushpi - Ayurveda - 200 ml

216380

Nou

Decocció de 96 herbes en Oli de Sèsam amb propietats antiinflamatòries, analgèsiques i antireumàtiques. Envàs de 200 ml.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

18,80€

IVA inclòs
9,40 € / 100 ml

Més informació

oli Shankhpushpi

Oli ayurvèdic infantil d'ús extern amb propietats digestives.

Què és l'Oli Shankhpushpi de Ayurveda de 200 ml?

Aquest oli basat en l'Ayurveda, d'acord amb el mil·lenari text de l'Bhaisajya Ratnawali, està creat específicament per als / les més petits de la casa, ja que les seves propietats contribueixen a que tinguin una bona digestió, suavitzant gasos i còlics.

A més, estimula els músculs, la circulació sanguínia i potencia la melanina a nens i nenes. Un suau massatge amb aquest oli li calmés el mal de gasos i còlics al teu bebè, el relaxarà i l'ajudarà a dormir.

Ingredients:

Sèsam (sèsam), Evolvulus alsinoides, Azadirachta índica (neem), Adhatoda vasica, Terminalia arjuna, Terminalia arjuna, Oryza sativa, Buter milk, Punica granatum, Cedrus deodara, Cúrcuma longa (cúrcuma), Berberis aristata, Terminalia chebula, Terminalia belerica , Emblica officinalis (amala), Pterocarpus santalinus, Vetiveria zizanioides, Valeriana wallichii, Santalum album, Glycyrrhiza glabra, Cyperus rotundus, Cryptolepis buchanani, Nyctanthes arbortristis, Nelumbo neucifera, Extract of Berberis aristata, Algae.

Com s'utilitza l'Oli Shankhpushpi?

Es recomana aplicar una petita quantitat sobre la zona a tractar i realitzar un massatge de tipus terapèutic. Només per a ús extern.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Reconeguts per la seva capacitat de prevenció de malalties i millora de la salut.


Ayurveda, complements dietètics d'ús tradicional


La paraula Ayurveda prové del sànscrit i significa la ciència del coneixement de la vida. És el sistema de medicina tradicional Índia la filosofia de la qual es basa en l'equilibri del cos i enfortir les capacitats acte-curatives.


La seva medicina té influència a través d'altres medicines tradicionals com la de l'antiga Grècia i la medicina Xina.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda