Preu reduït! Oli Vegetal de Ricí Verge - Terpenic Labs - 100 ml Expand

Oli Vegetal de Ricí Verge - Terpenic Labs - 100 ml

Nou

Terpenic Labs Terpenic Labs

L'oli d'Ricí s'obté per pressió en fred de les llavors de la planta Ricinus communis L. de la família de les Euphorbiaceae.

Més detalls

7,59€

8,93€

-15%

Oli Vegetal de Ricí

L'oli d'Ricí s'obté per pressió en fred de les llavors de la planta Ricinus communis L. De la família de les Euphorbiaceae. És originària de la conca mediterrània, Índia i Est d'Àfrica.

Propietats característiques:

Perfil lipídic:

C18: 1 Oleic acid: 2 - 6%
C18: 2 linoleic acid: 2-7%
Ricinoleic acid: 85-92%

L'oli de ricí conté un alt contingut en àcid ricinoleico.

Textura: Líquid de viscositat equilibrada, brillant i de baixa absorció.

Olor: feble

Color: Groc suau.

Dins de la composició de l'oli de ricí apareix una glicoproteïna anomenada Ricina que aporta propietats purgants molt conegudes des d'antany. Per aquest motiu en ser un olipur no rectificat aplicarem aquest oli vegetal exclusivament via externa.

Propietats característiques: Analgèsic, Antimicrobià, antimicòtic, Reforç i nutrició de l'cabells i ungles.

Usos i aplicacions: Ús exclusiu extern.

A la cosmètica el Ricí s'ha utilitzat molt comunament des de la fabricació de barres de llavis, preprarados capil·lars, olis per a banys, productes per pestanyes i en emulsions.

Molt recognoscible en les etiquetes per la seva INCI: Castor Oil. La consistència que aporta el fa molt apreciat per a totes aquestes preparacions.

A més hem de tenir en compte les propietats que hem comentat anteriorment com antisèptic i analgèsic (juntament amb olis essencials antiinflamatoris i analgèsics en reumatisme per exemple).

També es recomana en preparats d'olis corporals i capil·lars (locions cuir cabellut anticaiguda i per puntes obertes).

Així com a part de sèrums facials i corporals per a les taques de hiperpigmentació juntament amb altres olis essencials i vegetals.

Utilització: Aplicar sobre la zona a tractar realitzant un suau massatge.

Inci: ricí L. Oil.

Presentació: Envàs de vidre topazi 100 ml amb obturador.

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 22/10/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.