Preu reduït! Oli d'ametlles - Sotya - 250 ml Expand

Oli d'ametlles - Sotya - 250 ml

Nou

Sotya Sotya

Oli d'ametlles d'ús extern en envàs de 250 ml.

Més detalls

3,06€

4,71€

-35%

Oli d'ametlles

L'oli d'ametlles posseeix un alt contingut en àcids grassos mono-insaturats. Actua com emolient, ja que posseeix propietats suavitzants i aporta elasticitat a la pell. A més, penetra ràpidament i, en ser lleuger, s'aplica amb gran facilitat. S'usa per suavitzar tot tipus de pell incloent pells seques i escamoses. És emolient, suavitzant i hidratant i alleuja coïssors i picors. Es recomana la seva aplicació després de la dutxa, per augmentar la seva abosorción. Per les seves característiques, oli lleuger i poc viscós, s'empra habitualment per a massatges i com a oli corporal.

En els cabells, els àcids grassos de l'oli d'ametlles aconsegueixen que la fibra capil·lar quedi ben humectada, deixant-la suau i brillant.

Oli d'ús extern.

aplicacions:

  • massatges
  • pell seca
  • Estries i taques
  • Pèl o cuir cabellut sec.
  • Embaràs (per aportar elasticitat a la pell)

Ingedientes: Oli d'ametlles dolces 100% de primera pressió en fred d'ús cosmètic. Amb vitamina E per a la seva conservació.

Utilització: Aplicar a la pell tantes vegades com sigui necessari, i en el cabell mitja hora abans de rentar-lo (com mascareta). No s'han donat casos d'al·lèrgies.

Presentació: Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 25/09/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.