Preu reduït! Oli d'Onagra 1000 mg - Equisalud - 120 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Oli d'Onagra 1000 mg - Equisalud - 120 càpsules

208951

Nou

Al nostre Herbolari Online pots comprar l'Oli d'Onagra 1000 mg 120 càpsules d'Equisalut.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,35€

IVA inclòs

32,61€ IVA inclòs

-10%

0,24 € / ud

Més informació

Oli d'Onagra 1000 mg Equisalut

Al nostre Herbolari Online pots comprar l'Oli d'Onagra 1000 mg 120 càpsules d'Equisalut actua com a regulador hormonal i resulta beneficiós en afeccions de la pell.

Què és l'Oli d'Onagra 1000 mg Equisalut?

Són moltes les accions i els trastorns que poden millorar l'aportació d'oli d'onagra. Actua com a bon regulador hormonal, antiinflamatori i per aconseguir un bon sistema immune i cardiovascular.

En malalties de la pell, afavoreix una pell hidratada i saludable. Eficaç en dermatitis atòpica.

Com a regulador de les hormones que és, actua millorant la síndrome premenstrual, les sufocacions de la menopausa, dolor de les mames, endometriosi, osteoporosi, quists en ovaris, mastopatia fibroquística, impotència masculina. Regula l'homeòstasi de la sang i la coagulació.

S'usa al dèficit d'atenció, Alzheimer, depressió, esclerosi múltiple. Per perdre pes. És recomanable si davant de la caiguda dels cabells. Afavoreix una pell més suau i hidratada i unes ungles saludables. D'ajuda a artritis reumatoidea. Abaixa el colesterol, és antiateromatós i regula la tensió arterial.

En diabetis ajuda a evitar els símptomes (retinopatia). Protector de la paret de l'estómac i intestins (úlceres, 36 malalties inflamatòries intestinals). Recomanat davant de les al·lèrgies. També s'ha demostrat que millora “l'ull sec”.

Ingredients:

Oli de llavors d'onagra (Oenothera biennis L.) obtingut per pressió en fred, 1.000 mg (conté: àcid gamma-linolènic (GLA) 10%, àcid linolènic 72%, palmític 6%, oleic 2% i linoleic 8%); antioxidant (extracte ric en tocoferols). Embolcall: càpsula de gelatina tova. Conté: gelatina (agent de recobriment), glicerina (humectant) i aigua.

Com es pren l'Oli d'Onagra 1000 mg?

Es recomana prendre entre 1 i 2 càpsules al dia, o segons indicació d'un especialista.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda