Preu reduït! Oli d'Onagra 1.300 mg - Nutrinat Evolution - 30 càpsules

Oli d'Onagra 1.300 mg - Nutrinat Evolution - 30 càpsules

223435

Nou

Complement alimentari que aporta àcids grassos omega-6 essencials, obtingut per pressió mecànica en fred de les llavors d'onagra. Envàs de 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,08€

IVA inclòs

21,80€ IVA inclòs

-26%

0,54 € / ud

Més informació

Oli d'Onagra 1.300 mg Nutrinat Evolution

Complement alimentari amb oli d'onagra de primera pressió en fred i vitamina E natural.

Què és Oli d'Onagra 1.300 mg Nutrinat Evolution?

L'Oli d'Onagra de 1.300 mg de Nutrinat Evolution és un complement alimentari elaborat a partir d'oli d'onagra d'alta qualitat, obtingut mitjançant pressió mecànica en fred de les llavors. Aquest procés garanteix la conservació de les seves propietats nutricionals, sent especialment e ric en àcids grassos poliinsaturats de la sèrie omega-6 . La fórmula aporta un 10% de GLA (àcid gamma linolènic) i un 65% en àcid linoleic, tots dos àcids grassos essencials que l'organisme no pot sintetitzar per si mateix i que han de ser obtinguts a través de la dieta o suplementació.

A més, la fórmula d'Oli d'Onagra de 1.300 mg de Nutrinat Evolution inclou vitamina E en forma de d-alfa-tocoferol, que actua com a antioxidant i protegeix els àcids grassos de l'oxidació. L'oli d'onagra i els seus àcids grassos ofereixen múltiples beneficis per a la salut, com ara el suport al sistema immunològic, la regulació hormonal, la reducció de la inflamació i el manteniment de la salut de la pell.

Aquest complement és especialment popular entre les dones, ja que pot alleujar els símptomes de la síndrome premenstrual i millorar la salut reproductiva. L'Oli d'Onagra de 1.300 mg de Nutrinat Evolution és, per tant, una excel·lent opció per als que busquen un suplement natural i efectiu que promogui el benestar general.

Ingredients:

Oli d'onagra, càpsula [gelatina, humectant (glicerina), aigua], vitamina E natural (D-alfa-tocoferol).

Composició:

Informació nutricional 1 càpsula %VRN*
Oli d'onagra 1.300 mg
Que aporta:

Àcid gamma-linolènic (GLA, 10%)

130 mg

Vitamina E (D-alfa-tocoferol) 13,4 mg 112

Com es fa servir Oli d'Onagra 1.300 mg Nutrinat Evolution?

Per a adults i joves més grans de 12 anys, una càpsula al dia. Si es requereix, en adults es pot incrementar la ingesta a quatre càpsules al dia. Les càpsules poden ser perforades per ingerir-ne el contingut oralment.

No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules de gelatina tova.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda