Preu reduït! Oli Facial - Face Tonic Plus - Klepsanic - 125 ml

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Oli Facial - Face Tonic Plus - Klepsanic - 125 ml

157685

Nou

Tònic facial compost per 3 olis: d'Argán, Calèndula i Gèrmen de blat. Sinergia molt efectiva per a la hidratació i la nutrició de la pell així com per a la prevenció d'arrugues.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

11,39€

IVA inclòs

11,99€ IVA inclòs

-4%

9,11 € / 100 ml

Més informació

Face Tonic Plus

Oli facial tonificant d'argan, calèndula i germen de blat.

L' Oli d'Argán , també anomenat "Or líquid" per les seves valuoses propietats, s'obté de les llavors dels fruits de l'arbre d'Argán; una espècie que només creix al sud-oest del Marroc. És conegut i emprat des de fa segles pels pobles berbers i actualment és apreciat a tot el món per les seves múltiples propietats tant nutricionals com cosmètiques. Conté alts nivells de vitamina E i àcids grassos Omega-3 i per això és especialment recomanat en la cura de la pell i dels cabells.

Té múltiples beneficis, on cal destacar aquests:

  1. Hidrata i nodreix en profunditat la pell i per això és molt bo per prevenir l'aparició d'arrugues.
  2. Té un poderós efecte calmant, va molt bé per tractar la pell irritada pel sol o altres danys externs i reduir tot tipus d'inflamacions.
  3. Ideal per tonificar la pell del cos, començant pel rostre; així també per suavitzar les zones més aspres com colzes i peus, ajuda a combatre les estries i intervé eficaçment en la seva desaparició.

L' Oli de Calèndula s'obté de la flor que pot aparèixer en colors groc i vermell intensos. Té propietats suavitzants, hidratants i nutritives, cosa que el fa mereixedor de grans elogis com a tonificant facial i de la pell en general.

L' Oli de Gèrmen de blat és tan ric en nutrients diversos i vitamines que no només es recomana com a agent tonificant i nutrient facial, també s'indica en forma de perles per ingerir-lo i completar la dieta habitual.

Ingredients : Prunus Amygdalus Dulcis Olil, Calendula officinalis Oil, Triticum vulgare seed Oil, Argania spinosakernel Oil, Tocopherol acetate.

Utilització: Humiteja un disc de cotó amb aquest oli i amb ell es realitza un massatge suau sobre tot el rostre i el coll, de forma circular fins a notar que aquest ha estat absorbit totalment. Realitzar aquesta aplicació almenys 2 vegades al dia, al matí ia la nit i preferentment després de rentar-se la cara.

No utilitzeu si hi ha hipersensibilitat a algun dels seus components.

Presentació: Envàs de 125 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda