Preu reduït! Oli Essencial d'Anís Estrellat - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial d'Anís Estrellat - Marnys - 15 ml

211328

Nou

Oli Essencial d'Anís Estrellat, obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua dels fruits madurs i llavors. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,30€

IVA inclòs

4,60€ IVA inclòs

-6%

28,67 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial d'Anís Estrellat

D'intens sabor dolç i aroma anisat

Què és l'Oli Essencial d'Anís Estrellat?

L'Oli Essencial d'Anís Estrellat de Marnys és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural. S'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté el quimiotip: trans-anethole, el seu color i aparença és incolora tendint a groc pàl·lid. El seu sabor característic és anisat amb una aroma molt dolç, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

L'Oli Essencial d'Anís Estrellat és de qualitat alimentària, estant present en l'elaboració de tot tipus de receptes per a rebosteria, pans, dolços i fins i tot verdures. Hi ha una recepta excel·lent amb crema de carbassa i anís estrellat que pots preparar ràpidament, contenint pinyons, ceba morada, all, gingebre fresc i cigrons, estant amanida amb pebre, oli d'oliva, escates de sal negra i baies de pebre de Jamaica (veure sempre manera d'ocupació).

Anís estrellat, Anís Estrellat, pertany a la família de les Illiciaceae i és un arbre aromàtic de fulla perenne amb flors de color vermell porpra i fruits en forma d'estrella amb aroma a anís. Creix gairebé exclusivament en el sud de la Xina i Vietnam. El nom de l'gènere Illicium es deriva de el llatí Illicere, probablement per la fragància dolça i atractiva.

El fruit (Anís Estrellat) és d'importància dins de l'herbolari tradicional xinès, així com una espècia d'ús comú, i ha estat inclòs en la farmacopea xinesa (edició 2010). L'anís estrellat es va introduir per primera vegada a Europa al segle XVII i obté el seu distintiu sabor a regalèssia d'un compost químic anomenat anetol.

Ingredients:

Anís estrellat

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial d'Anís Estrellat?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 3 vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda