Preu reduït! Oli Essencial de Bergamota - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Bergamota - Marnys - 15 ml

165349

Nou

Oli essencial de bergamota (Citrus aurantium bergamia) obtingut per pressió de l'escorça fresca. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,84€

IVA inclòs

11,70€ IVA inclòs

-7%

72,27 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Bergamota

Aromatitza els teus tes "Lady Grey"

Què és l'Oli Essencial de Bergamota?

L'Oli Essencial de Bergamota és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural. La Bergamota s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté els quimiotipos: d-limonene, linalyl acetate, linalool, el seu color i aparença és des de groc clar a groc verdós a groc fosc, amb sabor característic i una aroma profundament cítric, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

És de qualitat alimentària, sent considerada de molta utilitat a l'àrea de confiteria, per la seva utilitat en preparar sorbets i gelats. Hi ha una deliciosa recepta de Bombó de licor de Cafè i Bergamota, que fa servir xocolata blanc i negre, licor de cafè, mantega sense sal i Oli Essencial de Bergamota, que serà una meravella per a qualsevol ocasió (llegir sempre les instruccions d'ús).

La Bergamota és el nom comú de Citrus bergamia, una planta pertanyent a la família de les Rutaceae (subfamília Esperidea). Els arbres mostren grans fulles ovalades de color verd fosc similars a les de la llimona, amb forma d'estrella, flors blanques i fruits grocs sorrencs. Pot ser originari de la regió de Calàbria (Itàlia), i el nom "bergamota" sembla derivar de Berga, la ciutat espanyola des d'on la planta va ser transportada posteriorment a Calàbria (sud d'Itàlia).

La bergamia cítrica o Bergamota es defineix com un híbrid entre la taronja (C. aurantium) i la llimona (C. limon). La bergamota s'utilitza principalment per les seves olis essencials que s'obtenen raspant i pressionant en fred l'escorça de la fruita. L'Oli Essencial de Bergamota és àmpliament utilitzat en les indústries de perfums, cosmètics, aliments (utilitzat per l'aroma i sabor del té Lady Grey) i confiteria per la seva intensa fragància i frescor. Està inclòs en les farmacopees oficials de diversos països.

Ingredients:

Oli Essencial de BERGAMOTA (Citrus aurantium bergamia peel oil)

Com es pren l'Oli Essencial de Bergamota?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 3 vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda