Preu reduït! Oli Essencial de cajeput - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de cajeput - Marnys - 15 ml

211211

Nou

Oli essencial de cajeput (Melaleuca cajuputi) obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua de les fulles. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,19€

IVA inclòs

6,70€ IVA inclòs

-7%

41,27 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de cajeput

Toc exòtic oriental per als teus tes

Què és l'Oli Essencial de cajeput?

L'Oli Essencial de cajeput és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural, el cajeput s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis , el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté els quimiotipos: 1,8 cineole, limonene, el seu color i aparença és des incolor a groc, amb sabor camforat, fresc i mentolat, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

És de qualitat alimentària, amb una olor característica molt forta i sabor picant, se sol utilitzar per aromatitzar infusions, afegint una fragància exòtica.

A Tailàndia, els fulls de l'cajeput s'utilitzen per fer una infusió d'herbes per al benestar corporal i l'energia; en altres parts d'Àsia utilitzen les fulles com a bases per a ungüents. L'Oli Essencial de cajeput s'utilitza per aromatitzar aliments i afegir fragància a sabons i cosmètics.

Melaleuca cajuputi, comunament coneguda com cajeput o Samet Blanc, és una planta de la família Myrtaceae i està molt estesa a Austràlia, el sud-est asiàtic, Nova Guinea i les illes de l'Estret de Torres. El nom "cajeput" deriva del seu nom indonesi, "Kayu Putih" o "fusta blanca". És un arbre molt aromàtic de grandària mitjana a alt amb escorça de paper de color gris, marronós o platejat i espigues de flors blanques o verdoses.

Ingredients:

Oli essencial de cajeput (Melaleuca cajeputi leaves oil).

Com es pren l'Oli Essencial de cajeput?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 1 cop a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda