Preu reduït! Oli Essencial de Canela - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Canela - Marnys - 15 ml

211329

Nou

Oli essencial quimiotipado de Canela obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua de les fulles i branques. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,47€

IVA inclòs

11,30€ IVA inclòs

-7%

69,80 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Canela

Agradable olor i dolç sabor

Què és l'Oli Essencial de Canela?

L'Oli Essencial de Canela de Marnys és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural, la Canela s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté el quimiotip: cinnamic aldehide, el seu color i aparença és des de groc a marró, amb sabor especiat, profund, afustat, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

La Canela és utilitzada històricament des de l'any 2.000 aC, (per a la conservació i embalsamament de faraons), fins a l'Edat Mitjana, el comerç va estar controlat pels venecians i genovesos. Actualment, l'Oli Essencial de Canela és utilitzat en indústria cosmètica (dentifricis, rentades bucals), perfumeria, indústria farmacèutica (xarops, vaporitzadors nasals), i en l'alimentària com a agent saboritzant per confiteria, postres, pastisseria, carns i en moltes receptes de curri.

La Canela, Cinnamomum cassia, es troba dins de les monografies de la Comissió E Alemanya, on indica la seva utilitat per a la pèrdua de la gana i molèsties gastrointestinals com flatulència o gasos.

É s de qualitat alimentària, és la reina de les postres, cafès, infusions i batuts. Gràcies al seu agradable olor i un gust de fusta, dolç i delicat, té gran utilitat en gastronomia, per a l'elaboració de plats dolços i salats. També s'està expandint el seu ús en enologia. Als països àrabs, la Canela s'utilitza sobretot per aromatitzar diversos plats de carn, al Marroc com el tayín de xai que es prepara amb comí, canyella i altres espècies ia l'Iran, s'elabora un plat similar anomenat khorak.

Cinnamomum cassia, anomenada casia xinesa o canyella xinesa, és un arbre perenne originari de sud de la Xina, àmpliament conreat a sud i l'est d'Àsia (Índia, Indonèsia, Laos, Malàisia, Taiwan, Tailàndia i Vietnam), i és una de les diverses espècies de Cinnamomum utilitzades principalment per la seva escorça aromàtica com a espècia. L'arbre de la Canela arriba als 10-15 m d'alçada, amb escorça grisenca, i fulles dures i allargades de 10-15 cm de llarg i de color vermellós quan és jove.

Ingredients:

Oli essencial de canyella (Cinnamomum cassia).

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial de Canela?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 3 vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda