Preu reduït! Oli Essencial de Clau - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Clau - Marnys - 15 ml

211331

Nou

Oli essencial de clau (Eugenia caryophyllus), obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor dels botons florals. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,65€

IVA inclòs

11,40€ IVA inclòs

-6%

71,00 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Clau

Sabor especiat per als teus plats dolços o salats

Què és l'Oli Essencial de Clau?

És Oli Essencial de Clau 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural, el Clau s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté el quimiotip: eugenol, el seu color i aparença des incolor a groc pàl·lid, amb sabor especiat, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

L'Oli Essencial de Clau és de qualitat alimentària, proporciona una aroma molt intens, que realça el poder saboritzant en menjars salats i dolços. A l'natural, el seu sabor és picant, fort i amarg, que deixa una sensació de fred a la boca. Aquesta sensació es suavitza a l'sotmetre-ho a processos culinaris.

El Clau s'utilitza com a espècia culinària especialment a la cuina dels països asiàtics, africans i d'Orient Mitjà, donant gust de tot tipus de receptes des de carns, curri i adobs, fins postres amb fruites com pomes, peres o ruibarbre. El Clau també pot utilitzar-se per donar qualitats aromàtiques i de gust de les begudes calentes, sovint combinats amb altres ingredients com la llimona i el sucre. El clau és un element comú en les barreges d'espècies, com l'especia per a pastissos de carbassa i les galetes d'escorça curta "speculaas", molt típiques a Alemanya, Bèlgica i Holanda.

La recepta de Galetes de Gingebre Nadalenques, es preparen amb una barreja exquisida de Clau, Gingebre, Canela, Mel, Nou moscada i Pols de Cardomono, al costat dels ingredients tradicionals de farina, ou i mantega, que hauries assajar per lluir-te amb un berenar acompanyada d'una bona tassa de xocolata.

Com és l'arbre de l'Clau?

L'arbre perenne de l'Clau és autòcton de les Illes Moluques, estès el seu cultiu a Tanzània, Madagascar, Brasil i altres regions tropicals. La forma d'l'arbre és piramidal de 20 m d'alçada, pertanyent a la família Myrtaceae. El Clau s'obté dels botons florals d'Eugenia caryophyllus (sent un sinònim el nom Syzygium aromaticum) que es recullen a mà abans de l'obertura. Els botons són de color marró, d'uns 1-1,5 cm de longitud, amb una forma molt característica, la part inferior consisteix en el tub de el calze que tanca en la meitat superior la flor immadura. Quan són recollits han de ser separats del seu peduncle i posteriorment assecats sota la llum de el sol. El sabor i l'olor són molt particulars.

Ingredients:

Oli essencial de Clau (Eugènia caryophyllus flower oil).

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial de Clau?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 1 cop a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda