Preu reduït! Oli Essencial de Espígol - Marnys - 15 ml

Fabricante:

Marnys Marnys

Oli Essencial de Espígol - Marnys - 15 ml

211332

Nou

Oli essencial d'espígol, obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua de la summitat florida. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,16€

IVA inclòs

11,00€ IVA inclòs

-7%

67,73 € / 100 ml

Més informació

Oli Essencial de Espígol

Sabor i aroma elegant i fresc

Què és l'Oli Essencial de Espígol?

L'Oli Essencial de Espígol de Marnys és 100% pur i quimiotipado, és a dir, té una composició definida i és 100% d'origen natural, el Espígol s'ha obtingut per destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua i no ha estat desnaturalitzat ni barrejat amb altres olis, el que assegura les propietats de l'oli essencial.

Conté els quimiotipos: linalol, 1,8 cineole i Camphor, el seu color i aparença des incolor a groc pàl·lid, amb sabor entre Càmfora i Eucaliptus, propietats que afavoreixen el gust alimentari.

És de qualitat alimentària, amb el seu sabor dolç i aromàtic és un valor d'elevat reconeixement per part dels gastrònoms rebosters, d'aquí que s'utilitzi per aromatitzar postres en alta cuina.

Una recepta meravellosa és el Pastís de Pera amb Lavanda o Espígol que porta els següents Ingredients: peres conferència pelades, sucre moreno, mantega, farina, bicarbonat de sodi, llet evaporada, ous, mel de canya, crema pastissera, Espígol i crema agra.

L'Espígol és un arbust amb una altura que varia entre 50-70 cm., Amb fulles grisos, lineals-lanceolades a espatulades en el contorn. Les flors es ramifiquen en una espiga de fins a 25 cm d'alçada, de color blau a malva, florint a mitjans de juliol. És una planta hibrida de l'espígol anglesa (Lavandula angustifolia). L'aroma de la Lavandula latifolia és més forta, amb més càmfora i més picant que el de la Lavandula angustifolia. Per aquesta raó, les dues varietats es conreen en camps separats.

Lavandula latifolia, coneguda com espígol de fulla ampla, espígol en espiga, espígol portuguesa o Espígol, és una planta amb flors de la família de les Lamiaceae, originària de la regió mediterrània occidental, des del centre de Portugal fins al nord d'Itàlia (Ligúria ), passant per Espanya i el sud de França. Creix en llocs secs i sòls de naturalesa calcària, amb àmplia exposició solar.

Ingredients:

Oli essencial de Lavandula latifolia.

advertiments:

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i protegit de la llum. Mantenir fora de l'abast dels nens.

Com es fa servir l'Oli Essencial de Espígol?

Prendre sempre diluït, 1-2 gotes, en 250 g d'aliment (suc, infusió, amanida, ...). Màxim 3 vegades a el dia.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda